Hotel y Apartamentos Casablanca

Santa Ponsa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar

Hotelinformation

Dette familievenlige hotel med smuk havudsigt ligger kun 200 m fra Santa Ponsa strand og by. Ikke langt fra hotellet finder gæsterne et udvalg af restauranter, barer, natteliv og indkøbsmuligheder, ligesom der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 5 minutters gang. Til Palma de Mallorca er der 20 km fra logiet.

Dette strand-hotel rummer 87 værelser, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere er der 2 barer, en café, en restaurant med buffetspisesal, en fjernsynsstue med satellit-tv og et spillelokale på hotellets 3.000 m². Endvidere tilbydes gæsterne internetadgang i fællesområderne samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Parkeringsplads til gæster i bil er der for øvrigt også.

Hotellet tilbyder dobbeltværelser med eller uden altan eller terrasse samt enkeltværelser med altan eller terrasse. Alle værelser rummer eget badeværelse og faciliteter såsom telefon, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, central reguleret klimaanlæg og radiator.

Der er 2 swimmingpools til gæsterne på hotellet. For de yngre gæster er der et børnebassin og et udvalg af underholdningsprogrammer for at gøre dem glade i vandet. Gæsterne kan læne sig tilbage i liggestolene under parasollerne ved snackbaren langs swimmingpoolen. Herudover tilbydes afslappende massager for gæsterne. Hertil kommer mulighederne for at udøve jetski, motorbåd, dykning, sejlads og katamaransejlads mod betaling. Der er desuden mulighed for at leje en tennisbane mod betaling, ligesom der også tilbydes bordtennis. Ydermere er der mulighed for at tage på opdagelse i det omkringliggende landskab på hesteryg og mountainbikes (begge dele mod betaling). Ydermere kan man spille beachvolley (mod betaling) eller blive på hotellet og spille pool/snooker. Endvidere er der en minigolfbane, mens den nærmeste golfbane ligger 1 km væk i Santa Ponsa (begge dele mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider