Myrion Beach Resort & Spa

Geráni, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Chania (CHQ): 34.5 km (37 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Myrion Beach Resort & Spa er et elegant resort ved stranden i udkanten af byen Gerani. Der er roligt og fredeligt på resortet, og her finder du det meste, som er nødvendigt for en behagelig og afslappet ferie.

Resortet har to restauranter og en lobbybar i loungestil. Maden er hovedsageligt lokalt dyrket, og der lægges stor vægt på at servere veltilberedte retter efter gamle familieopskrifter. Buffétrestauranten serverer en næringsrig morgenmad med glutenfri alternativer. Hvis du vælger at spise frokost eller middag på hotellet, kan du vælge imellem kretensiske retter og et udvalg fra det internationale køkken. Et par gange om ugen arrangeres der desuden temamiddage med et udvalg af asiatiske, mexicanske og italienske retter.

Resortets dejlige poolområde består af en hovedpool, en børnepool samt en solterrasse med solstole og parasoller. Et stenkast fra poolen ligger resortets private strand, men du kan naturligvis også begive dig ud for at finde din yndlingsplet langs den to kilometer lange strand.

Du er også velkommen til at besøger resortets Spa- og Wellnesscenter eller det lille motionsrum. Der er desuden mulighed for at spille padel eller bestille timer med resortets instruktør.

Den lille, rolige by Gerani ligger inden for behagelig gåafstand fra resortet. Gerani har formået at bevare meget af sin autentiske græske charme samtidig med, at du finder restauranter, barer, minimarkets og en bager i byen. Der er ca. 2 km til livlige Platanias og knapt 20 km til til charmerende Chania.

Du bor således

Moderne indrettede og veludstyrede værelser med bl.a. aircondition, WiFi, fladskærms-TV med satellitkanaler og et lille køleskab. Visse værelser har desuden swim up-pool eller privat pool. Internet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, parkering, Legeplads.

Tilvalg

Halvpension € 13/pers./dag. Barneseng bookes på forhånd, gratis. Barnestol gratis.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

3 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri dag. Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider