Sea View

Glyfada, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 16 km
  • Lufthavn Athen (ATH): 24.9 km (28 mins)

Hotelinformation

Dette strand-hotel ligger i den forretningsprægede forstad Glyfada og tæt på badestedet Glyfada, som også er kendt som 'Den Athenske Riviera'. Forstaden Glyfada ligger kun 14 km sydøst for Athens centrum. Der er desuden 5 minutters gang til Glyfada Plads, hvor man finder de mest moderne indkøbs- og sportscentre, diverse restauranter, som tilbyder alt inden for international kogekunst og uafbrudt natteliv. Eleftherios Venizelos internationale lufthavn ligger herudover ca. 23 km fra hotellet.

Dette hotel ligger i en moderne og stilfuld bygning på 7 etager, som for nyligt blev renoveret, og er indrettet i en klassisk stil. Der er i alt 73 værelser, ligesom det klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt safeboks, elevator, café, bar og restaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad og badekar. Der er 21 værelser i kategorien executive, som er indrettede i forskellige stilarter, og som primært egner sig til forretningsrejsende. Alle værelser tilbyder gulvtæppe, klimaanlæg, centralvarme og støjisolering. Af andre værelsesindretninger er der stik til barbermaskine, hårtørrer (på værelser i kategorien executive), fjernsyn med lokale kanaler og satellit-tv, WLAN/internetadgang med hurtig forbindelse, telefon og safeboks. Forfriskninger fås i minibaren, ligesom alle værelser tilbyder altan eller terrasse.

Hotellet råder over en have med en udendørs swimmingpool, liggestole og parasoller. På den 18-hullers, internationale golfbane, som ligger 2,5 km væk, kan golfentusiaster udfordre sig selv 365 dage om året. På stranden står der også liggestole og parasoller til rådighed.

I den elegante hotelrestaurant tilbydes morgenmaden (kontinental, engelsk og amerikansk) som buffet, mens frokosten og aftensmaden er til rådighed a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider