Limak Arcadia Sport Resort Hotel

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 33.4 km (36 mins)

Hotelinformation

Det elegante ferieanlæg i luksusklassen ligger i Beleks turistområder lige ved den lange sand- og kisstrand. I bymidten, som ligger ca. 700 m fra hotellet, finder man et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der forbindelse med offentlig transport lige i nærheden. Desuden er der ca. 40 km til Antalyas lufthavn. Køretiden hertil er ca. 50 minutter.

Det eksklusive strandhotel består af en femetagers hovedbygning samt flere to- og treetagers sidebygninger med i alt 454 værelser. Herudover er der et stort pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevator og en døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, et diskotek, et par forretninger, en frisørsalon, flere barer og hele fem klimatiserede à la carte restauranter med børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt hotellets internetadgang. Desuden tilbydes der også roomservice og vaskeservice (mod betaling), ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, vandfald, vandrutsjebaner og snackbar. Her finder man også en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool eller dyrke motion i fitness-studiet. Herudover er der et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad samt mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der desuden bordtennis, basketball, beachvolleyball, minigolf og bowling samt mod betaling tennis og billard/snooker. Et dagligt vekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen af såvel store som små. Få minutters gang fra anlægget ligger der desuden en golfbane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider