Viking Park Hotel

Kemer, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børneclub
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Afslappende dage med kølige drinks ved pool og udsigten til palmer og glade børn. Er det sådan, du forestiller dig at nyde din næste ferie? Så vil du synes godt om Viking Park Hotel. Her bor du på et dejligt All Inclusive hotel i den lille badeby Kiris, som ligger syd for feriebyen Kemer i det sydlige Tyrkiet.

På Viking Park Hotel vil du uden tvivl komme til at tilbringe mange timer ved hotellets dejlige poolområde, som er fint omkranset af palmer, men du har naturligvis også mulighed for at gå den korte tur ned til hotellets private strandområde. Hotellets underholdningsteam sørger for børneklub og underholdning til familiens yngste, og for de voksne er her både mulighed for at lade sig forkæle med tyrkisk bad og en omgang massage (mod betaling).

Dagen igennem kan du nyde forskellige snacks, is og kølige drikkevarer, og når sulten for alvor melder sig, kan du tage for dig af de mange lækre retter i hotellets buffetrestaurant. Alle måltider og drikkevarer indgår i prisen, så du skal blot sætte dig til bords.

På Viking Park Hotel finder du de perfekte rammer om en afslappende All Inclusive-ferie med familien i fredelige omgivelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider