Maspalomas Princess

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 34.3 km (25 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på den sydlige del af øen Gran Canaria i nærheden af de berømte klitter i udkanten af Campo Internacional. Der ligger et busstoppested omkring 500 m fra hotellet. Til det populære indkøbscenter Faro II med dens mange restauranter, barer og pubber er der ca. 700 m. Endvidere er der ca. 1,5 km det vidunderlige klitlandskab og Maspalomas kilometerlange, fine strand.

Det komfortable og klimatiserede hotel har i alt 5 etager med 450 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Der er mulighed for at veksle penge. Der er også en elevator. Hotellet råder endvidere over en kiosk, en forretning, et lille supermarked, et spillelokale og en frisør. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-rygerområde. I restauranten er der show-cooking og en gang om ugen temaaften med specialiteter fra Mexico eller De Kanariske Øer. Til de yngste gæster er der en miniklub og en legeplads. I internethjørnet finder man tre offenlige internetadgange. Naturligvis er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice, selv at vaske sit tøj samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling), minibar og satellit-/kabel-tv. Endvidere kan temperaturen reguleres på klimaanlægget. Alle værelser har desuden egen altan eller terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider