Lyttos Mare

Analipsi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 500 m

Hotelinformation

Lyttos Mare er et overdådigt luksushotel med en fantastisk beliggenhed direkte ned til stranden på Kretas nordkyst, og her får du de perfekte rammer om en uforglemmelig ferie for hele familien.

På Lyttos Mare finder du alt, hvad der hører sig til et moderne luksushotel. Her er masser af sportsfaciliteter, som bl.a. giver dig mulighed for at træne dine evner indenfor bueskydning, tennis og golf. I hotellets indbydende spacenter, kan du sænke skuldrene og komme helt ned i gear, og mens du slapper af, sørger hotellet for masser af underholdning til børnene. Her er både børne- og teenageklub, minidisco og legeplads, så børnene kommer helt sikkert ikke til at kede sig.

For familiens vandhunde, har Lyttos Mare intet mindre end 5 pools, som tilsammen danner et stort bassin med små øer, der bl.a. rummer restauranter og et amfiteater. Hotellets private stranden ligger i direkte forlængelse af hotellet, og du kan derfor nemt veksle mellem afslapning på stranden og ved poolen.

På Lyttos Mare bor du med All Inclusive, og når sulten melder sig, er her rigeligt af valgmuligheder. Her er masser af lækre buffeter, streetfood, is, kage og snacks – så den største udfordring bliver nok at vælge, hvad du har lyst til at sætte tænderne i.

Værelserne er lyst og moderne indrettet, og de største værelser kan rumme op til 4 personer. Drømmer du om privat pool, så har du mulighed for at bestille et familieværelse eller en juniorsuite med din helt egen pool – Dét er ferieforkælelse, når det er bedst!

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider