Soho Boutique Castillo de Santa Catalina - Adults Recommended

Málaga, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 1000 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 20.6 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet er beliggende i det eksklusive El Limonar-område i Málaga, 650 m fra La Caleta-stranden, ca. 1,5 km fra restauranter og ca. 2 km fra Castillo de Gibralfaro. Det ligger 3 km fra Picasso-museet og Carmen Thyssen-museet og ca. 4 km fra centrum af byen og Plaza de la Constitucion. Maria Zambrano Malaga banegård ligger omkring 5 km væk, ligesom den centrale busstation. Det er omkring 13 km fra Malaga lufthavn.

Hotellet har 8 ikke-ryger værelser, som er beliggende på 4 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne på hotellet inkluderer bagageopbevaring, pengeskab og pengeautomat. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter børnepasningsservice, biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeriservice og en shuttlebus til hotellet. En faxmaskine er klar til gæsternes forretnings- og kommunikationsbehov.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Værelserne har en dobbeltseng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab, en mikrobølgeovn og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Der er også telefon, tv og WiFi (uden ekstra gebyr). En hårtørrer og badekåber er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og rygerværelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. For gæster, der ønsker at holde sig aktive, er cykling/mountainbiking, golf og ridning tilgængelige. Vandsportsentusiaster tilbydes dykning. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter og billard. Der er sauna, massagebehandlinger og solarium i wellness-området.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant (med høje stole), en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed. En kontinental morgenbuffet og middag byder på kulinariske lækkerier hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider