Dream World Palace

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 200 m

Hotelinformation

Blot 200 m fra centrum af Çolakli ligger det 5-stjernede Dream World Palace. Og dette er i sandhed en drømmeverden for vandhunde i alle aldre! Her er nemlig masser af bademuligheder for både børn og voksne – bl.a. vilde vandrutsjebaner, en afslapningspool for 18+ og en stor børnepool med et sjovt Aqua Tower med små rutsjebaner og plads til vandleg i timevis. Er du til sand og saltvand, så finder du stranden kun 400 m fra hotellet.

Basen for jeres ferie er de pæne, lyse værelser, hvor der er plads til 4 personer på familieværelserne. Opholdet på Dream World Palace er med All Inclusive, hvor dagens måltider nydes i buffetrestauranten Palace. Her serveres lækre nationale og internationale retter, og kaffe og kølige drinks kan du hente dagen lang i de 4 barer. Er dette ikke nok, har hotellet samtidig 3 forskellige a la carte-restauranter, der henholdsvis serverer tyrkisk mad, fiskeretter og italiensk mad. Mums!

Udover de mange muligheder for at lufte badetøjet, finder du også en masse andre faciliteter på Dream World Palace. Du kan f.eks. træne kroppen i fitness, dyste mod familien i tennis eller vise dine skills i bueskydning. Hotellets spacenter lokker også med afslappende massager og skønhedsbehandlinger. Vi anbefaler Dream World Palace til børnefamilier, der ønsker en ferie med timevis af vandleg.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider