Naama Bay Promenade Beach Resort

Naama Bay, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Lufthavn Sharm el-Sheikh (SSH): 12.1 km (15 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette resort ligger i hjertet af den berømte Naama-bugt på Sinai-halvøen. Det har en privat strand (ca. 20 meter væk) og er tæt på verdenskendte dykkersteder. Centrum af Naama er omkring 250 meter væk, og det er omkring 45 minutter i bil til Ras Muhammad National Park. Interessante steder i området omfatter Dahab (ca. 2 timers kørsel), Nuweiba og St Catherine (kun 2 timer og 40 minutter) og Taba Heights (ca. 3 timer og 20 minutter). Hotellet ligger omkring 11 km fra centrum af Sharm El Sheikh. Sharm El Sheik Lufthavn ligger nær Ras Nasrani i det nordøstlige Sharm El Sheikh. Der er 10 km (20 minutters kørsel) fra hotellet.

Gæsterne kan vælge mellem 2 juniorsuiter, 17 suiter, 152 enkeltværelser og 349 dobbeltværelser beliggende i en 3-etagers hovedbygning og en 5-etagers hjælpebygning. Ind- og udtjekning er let på dette kompleks, som har en 24-timers reception og elevator. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab, pengeautomat og drikkevareautomat. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen (uden ekstra gebyr). Andre tjenester omfatter 24-timers sikkerhedsservice, børnepasningsservice, børnepasningsservice, biludlejningsservice, lægehjælp, overførselsservice, roomservice, alarmopkaldsservice, vaskeriservice, frisør, møntvaskeri og en hotel shuttlebus. Aktive gæster kan gøre brug af cykeludlejning (mod betaling) for at udforske det omkringliggende område. Der er gratis aviser til rådighed. For at hjælpe gæster med deres forretnings- og kommunikationsbehov tilbyder business-centret en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og minibar. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab, en mikrobølgeovn og en te- og kaffemaskine. Der er også et strygesæt og en buksepresse. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der medfølger hjemmesko. En hårtørrer og badekåber er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Komplekset har familieværelser og ikkerygerværelser.

Ferskvandspoolkomplekset omfatter opvarmede udendørs pools og et børneområde. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, beachvolley, fiskeri og ridning. Gæsterne kan deltage i et omfattende vandsportsprogram, som omfatter vandski, jetski, sejlads, kajaksejlads, snorkling og aquafit, med windsurfing, padlebåd, bananbådsture, kanosejlads og dykning til rådighed mod betaling. Sportsentusiaster tilbydes også en bred vifte af indendørs aktiviteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, billard, dart og aerobic. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og massagebehandlinger. Fritidsfaciliteterne omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, levende musik, en danseklub og en natklub.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant med klimaanlæg, en spisestue, en café og en bar. Forplejningsmuligheder omfatter bed and breakfast, halvpension, helpension og alt inklusive. Udover morgenmad tilbyder komplekset også frokost og middag à la carte. Diætmad og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Komplekset tilbyder også særlige cateringmuligheder. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider