Serene Sky Guest House

Male, Maldiverne Flag - Maldiverne

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Serene Sky Guest House ligger tæt på stranden i Thoddoo, kun 13 minutters gang fra Thoddoo Strand. Dette gæstehus med spa ligger i samme region som Miyaru Faru Dive Site og Beyru Kandu Dive Site. Føl dig hjemme i et af de 8 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og bidet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Thoddoo Strand - 1,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster har adgang til transport til færgeterminal mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Tilbring dagen på den private strand, og nyd bagefter godt af de rekreative faciliteter, som omfatter udlejningscykler. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette gæstehuss restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 09.30.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: Mellem 7-10 USD for voksne og mellem 5-10 USD for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 15.0 USD pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 20.0 USD pr. nat
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr på 4%

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er ikke nødvendigt at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted.
Når du booker hoteller på Maldiverne, er det vigtigt at kontakte hotellet i god tid før ankomsten for at arrangere den nødvendige transport fra lufthavnen til hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider