Hotel Almoggar Garden Beach

Taghazout, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/marokko/agadir/hotel-almoggar-garden-beach/
  • Aircondition
  • Bar
  • Restaurant
  • Pool
  • DistanceToTown: 1 km
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: Gåafstand

Hotelinformation

Dejligt hotel direkte på strandpromenaden
Drømmer du om at opleve Agadir, i Marokko, og bo på et charmerende og autentisk hotel? Så er hotel Almoggar Garden Beach et rigtig godt bud.

Almoggar har en unik beliggenhed direkte på strandpromenaden, så der er ikke langt til lyden af bølgernes brusen eller en tur i bølgen blå. Udover en tur til stranden kan du også slentre en tur i hotellets magiske have, som bare emmer af ro og feriestemning.

Skønne faciliteter på hotellet
Hotellet rummer mange lækre faciliteter, som er med til at danne rammen om en helt fantastisk ferie for alle. Du kan bl.a. nyde ferien ved et af hotellets skønne poolområder, hvor du kan slænge dig på en af de mange liggestole. Ved poolområderne har du også mulighed for, at nyde noget koldt at drikke eller få serveret lette snakcs i solen.

Foruden poolområderne er der også mulighed for at spille bl.a. tennis, bordtennis og fodbold. Hotellet egner sig også godt til børnefamilier, da der bl.a. er en børnepool hvor de yngste kan bade eller en børneklub med forskellige dagsaktiviteter.

Hvis du har brug for lidt ekstra selvforkælelse kan du også tage en afslappende tur i spaen eller en frisk tur i fitness (mod betaling).

Du har også mulighed for at få serveret lækre drinks og cocktails i en af hotellets barer eller nyde restaurantens aftenbuffet (mod betaling).

Ferie med underholdning
Hotellet gør meget ud af, at du skal være underholdt på din ferie. Derfor har du om dagen mulighed for, at deltage i det daglige underholdningsprogram eller se et af hotellets attraktive shows om aftenen.

Sådan bor du
På Almoggar Garden Beach bor du i hyggelige og autentiske værelser, så du nemt kommer i feriestemning og helt ned i gear. Alle værelser er indrettet med fjernsyn, telefon, aircondition og en safebox som kan lejes på hotelværelset.

Der er gratis WiFi ved poolområderne og i lobbyen. Der er ikke mulighed for at få WiFi på værelserne, heller ikke mod betaling.

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
Store hyggelige værelser med egen balkon eller terrasse, samt eget badeværelse. Der kan være op til tre voksne, eller to voksne og et barn på værelset. Dobbeltværelset fås både med og uden havudsigt alt efter hvad du ønsker.

Familieværelse med balkon eller terrasse
Store familieværelser med egen balkon eller terrasse, samt eget badeværelse. Der kan være op til fire voksne, eller to voksne og to børn på værelset. Familieværelset fås både med og uden havudsigt alt efter hvad du ønsker.

Pension
Hver morgen serveres der morgenmad på hotellets terrasse. Morgenmaden er med i opholdet, men du har også mulighed for, at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) på hotellet.

Er du gæst på Almoggar nytårsaften, så får du en galamiddag med i rejsen.

Mere om Almoggar
Hotellet ligger ca. 600 meter fra byen og ca. 27 km fra lufthavnen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider