Angela Suites Boutique Hotel

Sisi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 250 m
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Heraklion (HER): 40.6 km (34 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger roligt i en lille sidegade i Sissi og er omgivet af en dejlig have. Der er ca. 200 m til stranden og havnen. I de nære omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder. Der er desuden ca. 7 km til Malias turistområde.

Arkitektonisk set er hotellets byggestil inspireret af den kretiske og den minoiske kultur. Hotellet råder over i alt 9 lejligheder og 9 studier samt en reception med safeboks og en forretning. På hotellet er der gode parkeringsmuligheder. Endvidere er der mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom man kan bestille roomservice og vaskeservice.

For det første kan hotellet tilbyde studier til 2 personer på 20 m2 med kombineret opholdsstue/soveværelse. For det andet er der lejligheder på 40 m2 til 4 personer med kombineret opholdsstue/soveværelse samt separat soveværelse. Begge typer lejligheder råder over en terrasse eller en altan samt eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer et veludstyret køkken med komfur, kaffemaskine, køleskab og toastjern ligesom der stilles en babyseng til rådighed ved forespørgsel. Endvidere er lejlighederne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, trådløs internetadgang (kun til medbragte, bærbare computere) samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret individuelt.

På de udendørs arealer finder man swimmingpools for børn og voksne samt en snack-/poolbar. Der er endvidere mulighed for at spille billard, ride på heste eller få massage (mod betaling). På den nærtliggende strand står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

Gæsterne har mulighed for at vælge hel- eller halvpension samt Bed & Breakfast.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider