Palace Queen Mary

Split, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Split (SPU): 24.6 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Bagageopbevaring, pengeskab, transferservice, møntvaskeri og røgalarm er tilgængelig. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Tjenester inkluderer en hotel-shuttlebus. Aktive gæster kan gøre brug af cykeludlejning (mod betaling) for at udforske det omkringliggende område.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. En balkon er blandt standardfaciliteterne på nogle værelser. Ekstra senge kan anmodes om. Gæsterne vil også finde et minikøleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. En telefon, et fladskærms-tv og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Gæsterne vil også finde hjemmesko på deres værelser. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Dem, der ønsker at forblive aktive, mens de er på ferie, kan nyde tennis på stedet. Mod betaling er der også mulighed for at cykle/mountainbike. Vandsport til rådighed på hotellet omfatter kanosejlads, sejlads, snorkling og dykning. For sportsentusiaster, der ønsker at træne indendørs, er et fitnesscenter tilgængeligt mod betaling. Forældre kan slappe af, mens børnene kan deltage i et underholdningsprogram fyldt med sjove aktiviteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider