Doryssa Theorem

Samos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 70 m
  • Air conditioning in public area
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Luggage storage
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 70

Hotelinformation

Doryssa Theorem – et hotel for alle sanser, med en unik fornemmelse, og hvor moderne teknologi og nutidig arkitektur sart blander sig med lokal historie i den verdensarvslistede Pythagorion of Samos. Dette unikke One of a Kind-hotel er for gæster over 16 år!

Doryssa Theorem er et dejligt boutiquehotel for gæster over 16 år med den bedste beliggenhed i Pythagorion, hvor du kan slentre blandt de smalle gyder og nyde folkelivet. Hotellet ejes og drives af familien Valis. Hotellet ligger på historisk jord, det er bygget lige ved siden af en gammel græsk ruin, der delvist står tilbage i baghaven.

Hotellet fejrer sin græske arv i alt fra design, valg af materialer og dekorationer. Alt her ånder kvalitet og tiltrækker med mange gennemtænkte detaljer – moderne, sobert og karakterfuldt!

Morgenmad deluxe og andre gode smage

Doryssa Theorem har en dejlig veranda, hvor man spiser en lidt mere luksuriøs morgenmad, der overvejende er lavet af økologiske råvarer fra lokale producenter, honningen og oliven kommer f.eks fra familiens egen produktion. Gluten- og laktosefrie produkter er tilgængelige og vegetariske muligheder tilbydes naturligvis også.

Maden, der serveres på hotellet, er raffineret græsk fusionskøkken med et lokalt præg, og vinkortet er en hyldest til Samos' velsmagende vine. Restauranten åbner kl. 12.00-17.00. Baren på hotellet er åben både dag og aften.

Strand eller pool?

Fra hotellet til den hyggelige rullestensstrand i Pythagorion er der kun omkring 70 meter. Strandhåndklæder kan lånes på hotellet mod depositum. Alle hotellets gæster er også velkomne til at benytte poolen på Hotel Lithos, cirka 700 meter væk. Der er en poolbar/restaurant til forfriskende drinks og enkle frokostretter.

Hotellets app og andre unikke funktioner

Hotellet har sin egen app, hvor du kan tjekke menuer, bestille roomservice, chatte med receptionen og bestille spabehandlinger. Der er også playlister du kan lytte til. En anden sjov og anderledes funktion er, at du kan bruge din telefon som et "nøglekort" til rummet. På værelserne er der ladestandere med USB-porte, så du altid kan få opladet dine enheder, der loves stærk wifi og mulighed for at caste til tv'et i rummet.

I baren og lobbyen spilles der musik fra specialkomponerede playlister med moderne græsk musik, som skaber en dejlig afslappet stemning, og om aftenen er det nemt at slappe af og nyde den hyggelige loungestemning.

Og når du kommer ind på hotellet, bliver du mødt af hotellets signaturduft!

Øvrigt om hotellet

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Hotellet har et fitnessrum, der tilbyder det nyeste træningsudstyr. Til restitution er der blandt andet jacuzzi for op til otte personer, dampbad og mulighed for at booke forskellige behandlinger mod betaling. Strygebræt og strygejern kan lånes i receptionen. Lejer du en bil, er der en offentlig parkeringsplads ca. 50 meter fra hotellet. Indcheckning på hotellet kan tidligst foregå kl. 15.00 på ankomstdagen.

Oplev omgivelserne

Hotellet ligger midt i Pythagorions historiske centrum, lige bag havnen og den hyggelige havnepromenade. Langs de smalle gader omkring hotellet er et rigt hverdagsliv og her kan du slentre rundt og opdage lokale barer, hyggelige tavernaer og butikker, hvor lokale kunsthåndværkere og designere sælger deres produkter. Gå ikke glip af et besøg på frugt- og grøntmarkedet, duftene vil skabe minder, der længe vil minde dig om sol og ferie

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider