Sky Olympia

Vodice, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Hotel Olympia Sky ligger ved siden af ​​Hotel Olympia. Som gæst på Olympia Sky kan du benytte dig af nabohotellets udendørs pools, gastronomiske udbud, barer, wellnesscenter og moderne fitnesscenter. Visse gode ting kan du dog få lov til at have helt for dig selv. Hotellet ligger i første række mod stranden, og du har kun en kort gåtur langs promenaden ind til byens centrum.

Infinity-pool med udsigt

Infinity-poolen på niende etage er kun for hotellets gæster. Herfra har du en fantastisk udsigt over havet og byen. Nyd din yndlingsdrink i baren "Aria bar" ved siden af. Prøv deres sunde drikkevarer, smoothies, detox-vand, forfriskende salater og enklere snacks.

Du har også adgang til et stort poolområde med fire pools - tre udendørs og en indendørs. Til børnene er der en udendørs pool med rutsjebane. På den store solterrasse er der liggestole og parasoller, som kan benyttes gratis af hotellets gæster, samt en poolbar og taverna med drikkevarer, pizza, pasta og enklere grillretter - perfekt til en frokost ved poolen.

Restaurant og wellness i topklasse

Hotel Olympia Sky´s restaurant ligger på hotellets øverste etage og byder på en lækker buffet med et fint udvalg af varme og kolde forretter samt hovedretter og traditionelle og internationale retter. Du kan samtidig nyde den flotte udsigt.

Vil du forkæles, er der et wellnesscenter med forskellige behandlinger til krop og sjæl.

Vær aktiv

At spille padel er stadig lidt unikt i Kroatien. Hotel Olympia Sky og nabohotellet er indtil videre et af de få hoteller, der udover tennis også tilbyder to padelbaner. Du kan også nyde øvrige aktiviteter for et aktivt ophold i form af en række strand- og vandsportsaktiviteter, fra tidlig morgen til sen aften.

Om sommeren arrangeres der aftenunderhold med levende musik og forskellige temaaftener.

Nedenfor hotellet ligger den nærmeste strand med småsten og anlagte badeterrasser. Følger du strandpromenaden ud af byen, finder du flere smukke naturstrande. Langs promenaden er der flere cafeer og enklere madsteder med fastfood.

Du bor således

Flotte, veludstyrede og lyse værelser med bl.a. aircondition, balkon, satellit-TV og minibar.

Aircondition, pengeskab, sat-tv, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, sauna (mod betaling), boblebad (mod betaling), spa (mod betaling), tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, parkering (mod betaling), Legeplads.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

9 etager, elevator.

Ankomst

Indcheckningstid: 15:00 - 23:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider