Tabaiba Princess

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 34.3 km (25 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på en hovedgade i et af Maspalomas' ferieområder på den sydlige del af Gran Canaria. Ca. 1,5 km herfra finder man et vidunderligt klitlandskab og Maspalomas' fine sandstrand. 100 m fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Inden for en omkreds af ca. 700 m finder man endvidere et væld af indkøbs- og fornøjelsesmuligheder. Playa del Inglés' turistområder, som det kan anbefales at besøge, ligger ca. 3 km væk. Gran Canarias lufthavn ligger endvidere ca. 35 km fra hotellet.

Hotellet har en moderne arkitektur og råder over 900 værelser fordelt på 5 etager. Hotellet er fuldt klimatiseret og råder over en foyer med elevatorer og en døgnåben reception med vekselbørs. På det gastronomiske område er der desuden en restaurant med børnestole. Til de videre faciliteter hører barer, caféer, forretninger og en frisørsalon. Der tilbydes naturligvis vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Herudover er der også gode parkeringsmuligheder.

De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Til de videre faciliteter hører et satellit-/kabel-tv, telefon, minibar og safeboks (mod betaling). Det individuelt regulerbare klimaanlæg sørger for en behagelig temperatur i lejligheden. Fra altanen er der desuden en smuk udsigt ud over området.

Hotellet har et bredt spektrum af underholdnings- og sportsmuligheder. På de velholdte udendørs arealer med flere swimmingpools, der sammen med den store have, palmerne, springvandene og vandfaldene skaber en tropisk atmosfære. Poolanlægget har desuden et separat børnebassin og indrammes af en solterrasse. Herudover er der parasoller, pool-/snackbar, en sauna, et dampbad samt wellness-tilbud såsom massage (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der desuden et fitness-studie, hvor gæsterne kan træne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider