Søg efter rejse
kampagneside_vinter768x350

Nu åbner vi for salget til Gran Canaria og Hurghada - snigpremiere!

Hvis du allerede ved at du skal på ferie til vinter – hvorfor så ikke snuppe den til en virkelig god pris?

Når du bestiller tidlig kan du ikke bare vælge lige præcis hvilket hotel du skal bo på – du kan også vælge lige præcis hvornår ferien skal være: husk at afgange ved jul og nytår hurtigt bliver booket op! For ikke at tale om vinterferien i uge 7…

Hvorfor holde ferie på Gran Canaria?
Garanti for sol og varme, vintrene er blandt Europas mest solrige, det laveste antal regnvejrsdage i Europa, fantastiske strande og en overkommelig flyvetid på lidt over 5 timer.

Hvorfor holde ferie i Hurghada?
Dage uden sol kan tælles på én hånd og strandene er fantastiske. Gode muligheder for en aktiv ferie, fordi vindforholdene ved kysten er perfekte for f.eks. windsurfing og her er også flere gode snorkel- og dykkersteder.

Alle tilbud til Gran Canaria er med afrejse fra København, og til Hurghada fra København og Billund.
Læs mere om nogle af hotellerne forneden. Og husk du kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok 😉

Eksempel på tilbud til Gran Canaria og Hurghada - rejs hele vinteren

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Gran CanariaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Gran CanariaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hurghada Henter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hurghada Henter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Strandlivet i Tunisia

Fire af vores favorithoteller på Gran Canaria og i Hurghada

Rey Carlos Hotel: Flot hotel centralt i Playa del Inglés, Gran Canaria
Hotel Rey Carlos ligger i Playa del Inglés, ca 800 m fra stranden og 100 m fra indkøbscentret Cita. Her finder man et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Dette hotel egner sig godt for børnefamilier og par. Der er pool (og der er mulighed for at leje bådehåndklæder) to barer inklusive en poolbar og restaurant. Hotellet arrangerer underholdning op til 4 gange om ugen. Hotellet er kendt for sin specielle arkitektur og farvevalg i lejlighederne og på fællesområderne.

Catalina Park: Lejlighedshotel i Las Palmas, Gran Canaria
Catalina Park er et enkelt lejlighedshotel med en central beliggenhed i Las Palmas – lige ved den berømte strand, Las Canteras. Hotellet har en solterrasse med solsenge, som kan benyttes af hotellets gæster. Der er et stort udvalg af shoppingmuligheder, restauranter og barer i Las Palmas centrum. Hotellet egner sig perfekt for dem, som ønsker byliv kombineret med sol og strand.

Grand Plaza Resort: Afslappet atmosfære med All Inclusive – Hurghada
Grand Plaza Resort Hotel har en god beliggenhed i udkanten af den nyere del af Hurghada og i gåafstand fra søsterhoteller Grand Plaza Hotel. Her finder du en dejlig swimming pool med vandrutsjebane og afskærmet børnepool. En anden, mindre pool opvarmes om vinteren (december-marts, afhængig af vejret). Her er desuden et helsecenter med sauna og spa, der tilbyder forskellige behandlinger og massager, og et fuldt udstyret fitness center. Der udover er der mulighed for pétanque, bordtennis, tennis, beach volley mm. uden beregning. I hovedrestauranten serveres buffet med både vestlig og lokal inspiration, og her er desuden en mindre udendørs grillrestaurant samt både poolbar og lobbybar. Søsterhotellet Grand Plaza Hotel ligger 200 m væk, og her er du velkommen til at bruge både faciliteter (nogle mod betaling) og den skønne sandstrand, hvor All Inclusive også gælder.Desert Rose: Stort resorthotel med egen lagune med All Inclusive – Hurghada
Desert Rose Resort er et stort og dejligt resort, der består af en hovedbygning og flere lave bygninger omgivet af en stor have med ikke mindre end tre poolområder: En med vandrutsjebaner, en opvarmet (november-marts, afhængig af vejret) og en 50-meter pool. Hotellet har egen, stor strand, der er næsten 1 km lang, hvor der også er en dejlig lavvandet lagune. Hotellet har også en nyåbnet spa, fitness, billard, bordtennis, tennis, vandsport, flere barer, en buffet og en a la carte-restaurant og et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter, spil, motion og underholdning dagligt. Gæsterne kommer fra næsten hele verden, så der er rig mulighed for spændende møder.

.

ReyCarlos

Rey Carlos: tæt på det hele med pool

Catalina

Catalina Park ligger lige ved stranden Las Canteras

Gran Resort

Grand Plaza: masser af faciliteter og aktiviteter

Desert Rose

Desert Rose er et af vores mest populære hoteller