köln

Köln

Köln er byen, hvor du kan opleve fantastiske museer og gallerier, flot  arkitektur og fin storbystemning, i en af Tysklands måske hyggeligste byer. Köln er også byen, hvor man drikker Kölsch, en lille lækker øl som ofte serveres i små glas – den skulle jo ikke blive lunken eller smage “frisch vom Fass”.

Köln er kendt som en by med mange studerende, og byens puls markeres også ved hjælp af de mange medier, der har til huse i byen. Det er en kreativ by på mange måde, og Köln er faktisk Tysklands 4. største by hvor der bor ca. en million mennesker. Byen ligger ved Rhinen og ikke langt fra Düsseldorf og Bonn. Grænsen til Belgien ligger heller ikke langt væk.

Byen blev hårdt ramt af 2. verdenskrig, og store dele af byen blev helt ødelagte. Den gamle bydel klarede sig nogenlunde, og blev hurtigt genopbygget. Det du skal i Köln, er at opleve den hyggelige stemning på en af de mange kneiper sammen de med lokale (der findes over 3.000 af dem i byen), og du skal naturligvis besøge den imponerende katedral. 

Til Köln fra København

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
KölnHenter afrejsedato..3 dageHenter pris..
KölnHenter afrejsedato..3 dageHenter pris..

Til Köln fra Billund

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
KölnHenter afrejsedato..3 dageHenter pris..
KölnHenter afrejsedato..3 dageHenter pris..

Mere om Köln

TING DU SKAL SE I KÖLN
Mange vælger at købe billetter til en forestilling i det flotte operahus, et arkitektonisk mesterværk. Men byens største attraktion er uden tvivl Kölner Dom, katedralen i gotisk stil fra 1200-tallet. Katedralen blev udvidet og ombygget mange gange i løbet af de næste 600 år, og er i dag en yderst imponerende bygning. Vi synes bestemt, du skal bruge en aften i Köln nede ved Rhinen, hvor man kan spise aftensmad eller bare nyde aftenen over et glas vin, der er mange restaurantskibe og caféer at vælge mellem.

SHOPPING I KÖLN
Byen er et godt sted for shopping. Her finder du alle de gængse internationale og tyske kæder og butikker, og ikke mindst mange shoppingcentre. 
Neumarkt Galerie er et af de mest populære.