Søg efter rejse
madeiradanskstor

Nyd udsigten, gastronomien, kulturen og det fantastiske klima - året rundt

Hvad er Madeira?
Madeira er imponerende landskaber, tætte skove, grønne, vulkanske bjerge, haver med blomster med et væld af farver, smagen af passionsfrugt og dyk i det blå atlanterhav. Madeira er målet for dem, som er på udkig efter en flot blå himmel og en skinnende sol,vi er venligheden og smilene, en eksemplarisk gæstfrihed, der inspirerer ro og sikkerhed.  Øgruppen består av 4 mindre grupper: Madeira, Porto Santo, Desertas og Selvagens, men de to sidste er naturreservater og ubeboede.

På Madeira er der et yderst mildt klima med omkring 25º om sommeren og 17º om vinteren med milde gennemsnitstemperaturer og en moderat fugtighed. Madeiras indbyggere har forstand på fester: kom, drik en “poncha”, slap af og nyd til fulde de begivenheder, som fylder øen. Der er  karneval i februar og mars, den store blomsterfest i april eller maj og ikke mindst Atlanterhavsfestivalen, der markerer starten på sommeren på Madeira. Den består af en række pyro-musiske forestillinger, der finder sted på de 4 på hinanden følgende lørdage i juni måned. Gå heller ikke glip af Madeiravinfesten i august og september.

 

Til Madeira fra Kastrup - nogle udvalgte hoteller

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Lejligheder BuganviliaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Dorisol FlorasolHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hotel EstreliciaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Four Views Monumental LidoHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Orca PraiaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Eira do Serrado Hotel and SpaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hotel do CarmoHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
The Lince MadeiraHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Dorisol MimosaHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Dom Pedro GarajauHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
madeira_família_490

Endnu mere om Madeira

Ting at se og opdage på Madeira

Mercado dos Lavradores, et af kendetegnene for Madeira ligger midt i byens historiske centrum. Farverne, aromaerne og traditionen går sammen for at hilse og begejstre de besøgende. I en kombination af Art Deco og Modernisme, kan dette marked tilbyde det bedste, der findes og udbydes på øen. De friskeste og mest eksotiske frugter, de smukke blomster, kød, fisk. Grønsager og regionale krydderier.

Morskaben kan ligge lige rundt om hjørnet. Hvis du stiger op af bjerget, kan du lære en af de mest kendte attraktioner i Funchal at kende, de traditionelle og så typiske ”kurvevogne”. Fremstillet i hånden af fletværk og træ, styres de og kontrolleres af to korrekt påklædte vognkørere. Som på dygtig vis bruger de tykke gummisåler på deres støvler som bremser under en vild tur fuld af adrenalin og følelser.

Wellness: er der noget rarere end en vidunderlig massage eller terapi efter at have vandret i bjergene langs de berømte ”levadas”? Hvad du end gør, tag tid til at slappe af og nyde nogle øjeblikke. For det meste finder du spaerne på hotellerne og de har fortræffelige og moderne behandlinger. Terapeuterne og behandlingerne er yderst professionelle og ikke sjældent søger de inspirtion fra øens naturlige elementer, som for eksempel honning, madeiravin og vegetationen.

 

madeira_storeogsma_235_150

Flot natur for store og små.

madeira_blomsterfestival235_150

Spændende indkøb og gode råvarer.

madeira_mountainbike235_150

Lej en mountainbike og tag ud på eventyr!

madeira_dramatisknatur235_150

Dramatisk natur på Madeira.