Sol og snorkel - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

Høj kvalitet - lave priser - virkelig meget rejse for pengene!

AmiSol har over 20 års erfaring i at arrangere pakkerejser til Sharm el Sheikh og Egypten. Vi har håndplukkede hoteller som opfylder forskellige ønsker. Fælles for dem alle er, at de er tilpasset et skandinavisk behov og kan i de fleste tilfælde bare bestilles gennem Amisol.

Sammenlign gerne den oplevelse og de hoteller du får i flotte Sharm el Sheikh med hvad du ellers får på charterrejsen, og ikke mindst hvor lidt du betaler for mad, drikke og udflugter. Du kan ofte bo 4- eller 5-stjernet til prisen af 3 stjerner i andre populære ferielande. Klik dig videre for at se alle hoteller – også dem med All Inclusive.

Til Sharm el Sheikh fra Billund

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH - ET FANTASTISK FERIEPARADIS

Mange danskere foretrækker Sharm el Sheikhs varme og behagelige tørre ørkenklima, når de skal finde sig en plads i solen. Som ekstra bonus har du mulighed for at opleve en undervandsverden, smukkere end de fleste andre steder i verden.

Sharm el Sheikh har en flot beliggenhed på sydspidsen af Sinaihalvøen i Egypten. Tidligere var Sharm el Sheikh en lille landsby beboet af beduiner som levede af fiskeri og kameldrift. I løbet af få år er byen blevet et af verdens flotteste feriesteder. Her er ferien fyldt med sol, krystalklart hav og smukke strande. I Sharm el Sheikh har man også mulighede for at kombinere badeferien med helt specielle historiske oplevelser.

Sharm el Sheikh byder på elegante hoteller i smukke omgivelser med en afslappet stemning og venlig service.

Det Røde Hav er et utroligt undervandseventyr, hvad enten man vælger at snorkle eller dykke. Havets temperatur er aldrig mindre end 22 °C, og det Røde Hav med de farvestrålende fisk og koraller er kendt som et af verdens bedste steder for snorkling og dykning.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentre, basarer og udskænkningssteder.

Fra Sharm el Sheikh kan man besøge mange historiske seværdigheder såsom pyramiderne i Kairo, Mosesbjerget og Nationalparken Ras Mohamed. Sharm el Sheikh består af bydelene Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani, Naama Bay og Hadaba med Ras Um Sid.Naama Bay er hovedcentrum, men der findes også et mindre centrum i Nabq samt shoppingcenter og forskellige muligheder for underholdning i Hadaba.

Aktiviteter

Sharm el Sheikh har et bredt aktivitetstilbud. Dykning er stort i Sharm el Sheikh og blandt andet The Camel dive clubtilbyder introdyk, PADI dykkerkursus og dykker dage. Snorkling mulighederne er fantastiske og ved strandende tilbydes også mange forskellige vandsportsaktiviteter som vandski, bananbåd og lignende. En hel del af hotellerne har tennisbaner og træningsrum.

Sharm el Sheikh har også flere Aquaparker og specielt det ene af disse er helt spektakulært bygget med mange attraktioner for voksne og barn. Udflugt med firehjulet motorcykel i ørkenen er særlig populært og der findes også go-cart bane. Ridning på heste er også et tilbud der findes flere steder i området. Den bedste stal er måske den som Mövenpick Hotel tilbyder, her er der både turridning i ørkenen og på stranden.

Golfbudvalget i Sharm el Sheikh er fint med en flot 18-huls golfbane. Sharm el Sheikh er en mondæn og international ferieby med arabisk stemning.

 

 

Skønne strande med god plads - Sharm el Sheikh -Egypten - Amisol

Skønne strande med god plads

Snorkling i verdensklasse - Sharm el Sheikh -Egypten - Amisol

Snorkling i verdensklasse!

Solnedgang over Rødehavet - Egypten - Amisol

Solnedgang over Rødehavet

Snorkling - Sharm el Sheikh- Egypten - Amisol

Hvem spottede den største fisk?

Logo:AmiSol Travel