kampagneside_uge19_alanya

Kan du holde tidlig sommerferie i maj og juni? Se disse tilbud til Alanya!

 

Alanya er en af danskernes feriefavoritter, og det er nemt at forstå hvorfor: her får du med garanti sol og varme, fine strande lige midt i byen og masser af forlystelser, shopping og spisesteder, hvor du nyder lækre tyrkiske og internationale retter til behageligt lave priser.  Allerede i maj og juni er der sommertemperaturer i det sydlige Tyrkiet, så her kan du ligge på stranden eller dase ved poolen.  Foruden sol og strand er der masser af udflugtsmuligheder i og fra Alanya: tag på tyrkisk bad (hamam), spis frokost med fødderne i vandet oppe ved Dim Cay-floden eller besøg f.eks det flotte amfiteater fra antikken ved Aspendos.

Lige nu er der supertilbud til fire udvalgte hoteller hvor du ikke bare får flyrejsen og opholdet til en flot pris – der er også All Inclusive på hotellet! Klik dig videre til det hotel du helst vil bo på, så ser du hvornår der er afgang fra den by du vil flyve fra- der er afgange både fra København og Billund.

P.S: Du kan se på kortet hvor de forskellige hoteller ligger i Alanya, og læse lidt mere om de forskellige hoteller.
Og husk du også kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok 😉

Fire udvalgte hoteller i Alanya med All Inclusive inkluderet i prisen - afrejse i maj og juni

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Kahya HotelHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Kleopatra Ada BeachHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Kleopatra BeachHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
White GoldHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Kort over Alanya by

Fire udvalgte hoteller til en virkelig god pris

Kahya Hotel- Populært hotel med perfekt beliggenhed
Kahya Hotel ligger midt i centrum af Alanya og er tæt på det hele. Det er et meget godt valg for dig, der ønsker gåafstand til restauranter, shopping, strand og nattelivet i Alanya. Hotellet byder på et stort, dejligt poolområde med vandrutsjebaner og ligger lige ned til Kleopatrastranden. Der bydes på underholdning og aktiviteter for store og små (nogle mod betaling).

Kleopatra Ada Beach – Dejligt All Inclusive hotel tæt på Kleopatrastranden
Kleopatra Ada Beach Hotel har en god beliggenhed få meter fra stranden. Strandpromenaden fører ind til centrum af byen. Hotellet har faciliteter som restaurant, snackbar, pool bar, swimmingpool med separat børneafdeling, sikkerhedsboks, billard, bordtennis og vasketøjservice (imod betaling). Gratis trådløst internet i hotellets lobby. På stranden findes der parasoller, solstole, vandsportsaktiviteter, beach volleyball og dykkerskole (mod tillæg)..

Kleopatra Beach – Hotel med en skøn atmosfære nær Kleopatrastranden

Hotellet ligger i kort gåafstand til centrum og med Kleopatrastranden tværs over gaden. Anlægget består af tre bygninger og to poolområder, det ene med en vandrutsjebane og det andet lidt mindre, nedsænket mellem to bygninger med få borde og siddepladser ved poolbaren. Her er restaurant, bar, bordtennis, tyrkisk bad og sauna. I højsæsonen arrangerer hotellet tema-middage/underholdning et par gange om ugen. Enkelte aktiviteter/faciliteter/behandlinger mod gebyr..

 

White Gold – hotel i det skønne Oba-område med dejlig solterasse
White Gold Hotel ligger i det østlige Alanya, også kaldet Oba-området. Hotellet byder på forskellige faciliteter som bla. spa, hamam (tyrkisk bad), gratis internet, billard, motionsrum, underholdning hver aften i højsæsonen, udendørs pool med vandrutsjebane, indendørs pool, børnepool og en fantastisk solterasse med skøn udsigt over Alanyas østkyst. Nogle af faciliteterne/behandlingerne er mod betaling.

Kahya

Kahya Hotel : midt i det hele

Ada beach

Kleopatra Ada Beach: fin beliggenhed ved Kleopatra-stranden

Kleopatra Beach

Kleopatra Beach: med hele to swimmingpools

White Gold

White Gold: Flot hotel med fine faciliteter