portosantostor

Aktiv ferie og skønt klima - bliv klogere på Porto Santo her

Porto Santo er lidt af en hemmelighed! Øen ligger 43 km nord for Madeira, og her får du et varmt og tørt klima, 9 kilometer sandstrand, behagelige temperaturer hele vinteren og ikke mindst de mest fantastiske muligheder for aktiv ferie: vandreture i den smukke natur, tennis, cykling, golf og wellness. En helt særlig detalje ved Porto Santo er, at øen i samarbejde med FolkeFerie.dk inkluderer aktiviteter i rejsens pris – man vil ganske enkelt, at gæsterne skal føle, de har fået meget for pengene!

Der er direkte fly fra København i hele november 2016 og igen fra februar til april 2017. Her ser du nogle tilbud til Porto Santo. Klik dig videre for at læse mere om de forskellige hoteller, og hvad der er inkluderet i disse særlige tilbud. God rejse!

 

Til Porto Santo fra København

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Hotel LuamarHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hotel LuamarHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Vila BaleiraHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Vila BaleiraHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Quinta Do SerradoHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Quinta Do SerradoHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
portosantostrand

Lidt om de forskellige hoteller og Porto Santo

Hotel Luamar: Hyggeligt lejlighedshotel midt på stranden, og kun få hundrede meter fra spacentret, Thalasso Spa, hvor du har gratis adgang en gang dagligt. Under dit ophold kan du gratis deltage i vandreture med dansk rejseleder. Nyd udsigten fra din balkon, tilbered et måltid i dit te-køkken eller slæng dig på sofaen i stuen. Alle lejligheder har 2 værelser og moderne indretning. Få meter fra havet ligger hotellets store terrasse med pool, børnepool, liggestole og parasoller. Man kan købe lette retter i baren eller handle ind i hotellets mini-marked. Hotellet har gratis Wi-Fi i receptionen.

Hotel Vila Baleira
: På Porto Santos sydøstlige kyst ligger det 4-stjernede Hotel Vila Baleira. Opholdet inkluderer bl.a. mini all inclusive, gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane, 6 tennisbaner, guidede vandreture med dansk rejseleder, gratis lån af cykler og gratis adgang til hotellets lækre spaområde Thalasso Spa, med fri adgang til sauna, dampbad, hammam, motionspool med modstrøm, animeret pool og varmtvandsbassin. Wellnessbehandlinger til fornuftige priser.  Hotellet tilbyder også stor udendørs pool (19°), indendørs pool (29°) begge med havvand, der er også fitnessrum, beachvolley, legeplads, trampolin, gratis Wi-Fi, restaurant, bar og meget mere.. Uanset hvor du nyder din drink eller dit måltid, er service og kvalitet i top. Opholdet er med mini all inclusive, som indeholder en stor morgenmadsbuffet, kaffe og the samt lokal producerede drikkevarer ad libitum (øl, vand og vin) fra kl. 11-23. Du har desuden mulighed for at tilkøbe all inclusive hjemmefra. Ønsker du at spise ude, så tilbyder hotellet bus til hovedbyen Vila Baleira (mod betaling).

Quinta Do Serrado: På Porto Santos nordvestlige side mellem træer, blomster og brogede bakker titter det lille, idylliske landhotel op. Quinta Do Serrado er bygget af sten fra øens bjerge og falder smukt i ét med naturen, og med bjergene i baghaven er hotellet et sandt paradis fra vandrefolket. Hotellet byder på en lille udendørs pool, skøn solterrasse, 22 unikt indrettede dobbeltværelser med balkon og en hyggelig restaurant med fokus på kvalitet og friske råvarer. I reception og restaurant kan du gratis surfe på nettet. Formiddag og eftermiddag har du fri adgang til hotellets spa med jacuzzi, tyrkisk bad, junglebruser og sauna. Få pulsen op i fitnessrummet eller lån en cykel og tag ud på opdagelse. I hele din ferie har du gratis adgang til øens 18-hullers mesterskabsbane og tennisanlæg inkl. transport (Afgang om formiddagen og retur om eftermiddagen. Se tider på hotellet).

Lidt om vind og vejr på Porto Santo: Skift det kolde, kedelige efterår ud med Porto Santos milde klima. Her er op til 22 grader i november måned, og der bliver sjældent koldere end 17 grader i vinterperioden. Det behagelige klima på Porto Santo gør en ferie på øen det hele værd. Tørt og mildt. Nyd naturen, spil golf, gå en tur eller nyd en omgang wellness.

vilabaliera

Hotel Vila Baleira: pænt hotel med mange faciliteter

portosantogolf

Fri adgang til 18-hullers golfbane når du bor på Quinta Do Serrado