Søg efter rejse
portosantostor

Portugisisk ø-paradis i Atlanterhavet –  inklusiv aktiviteter og forkælelse

Vil du opleve en af Portugals skjulte perler, så kan du med fordel kigge væk fra fastlandet og ud i Atlanterhavet. Her finder du Porto Santo, en lille vulkanø kun 43 km væk fra den kendte ferieø Madeira. Allerede fra luften ser du Porto Santos største trækplaster: Den 9 km lange, gyldne strand med silkeblødt sand og det dybblå, mineralrige havvand, som bruges i terapi- og spabehandlinger. Bag stranden venter den storslåede natur med udslukte vulkankegler, spektakulære udsigtspunkter, smukke vandreruter, skjulte bugter, idylliske byer og boligen, som husede søfareren Christoffer Columbus.

 Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. Som et alternativ til den traditionelle charterrejse tilbyder FolkeFerie.dk en lang række aktiviteter, som er inkluderet i rejsens pris – du vil ganske enkelt føle, at du får mere for pengene!

 Der er direkte fly fra København forår og efterår i 2018 og igen fra februar til maj i 2019. Her ser du nogle tilbud til Porto Santo. Klik dig videre for at læse mere om de forskellige hoteller, og hvad der er inkluderet i disse særlige tilbud. God rejse!

 

Til Porto Santo fra København

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
Hotel LuamarHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Hotel LuamarHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Vila BaleiraHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Vila BaleiraHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
Quinta Do SerradoHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
Quinta Do SerradoHenter afrejsedato..2 ugerHenter pris..
portosantostrand

Lækre hoteller inklusiv forkælelse og aktiviteter

Hotel Vila Baleira:
Midt på Porto Santos 9 km lange sandstrand finder du det lækre spahotel Vila Baleira, som tilbyder et hav af faciliteter: Udendørs- og indendørs pool, børnebassin, fitnessrum, dykkercenter, beachvolley, legeplads, gratis Wi-Fi, restauranter og ikke mindst det 3.500 m2 store spacenter Thalasso Spa, som du har gratis adgang til en gang dagligt. Der er også masser af aktiviteter uden for hotellets døre. I hele din ferie har du fri adgang til øens 18 hullers mesterskabsbane og tennisanlæg med 6 smukke baner. FolkeFerie.dks danske rejseledere tager dig med på naturskønne vandreture, og så kan du gratis låne mountainbikes i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum.
Opholdet er med mini all inclusive, som indeholder en stor morgenmadsbuffet samt lokal producerede drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23. Du kan tilkøbe all inclusive hjemmefra.

Hotel Luamar:
Hyggeligt lejlighedshotel midt på stranden, og kun få hundrede meter fra spacentret, Thalasso Spa, hvor du har gratis adgang en gang dagligt. Under dit ophold kan du gratis deltage i vandreture med dansk rejseleder og låne mountainbikes gratis i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum. Nyd udsigten fra din balkon, tilbered et måltid i dit te-køkken eller slæng dig på sofaen i stuen. Alle lejligheder har 2 værelser og moderne indretning. Få meter fra havet ligger hotellets store terrasse med pool, børnepool, liggestole og parasoller. Du kan købe lette retter i baren eller handle ind i hotellets mini-marked. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Quinta Do Serrado:
På Porto Santos nordvestlige side mellem træer, blomster og brogede bakker titter det lille, idylliske landhotel op. Quinta Do Serrado er bygget af sten fra øens bjerge og falder smukt i ét med naturen, og med bjergene i baghaven er hotellet et sandt paradis fra vandrefolket. Hotellet byder på en lille udendørs pool, skøn solterrasse, 22 unikt indrettede dobbeltværelser med balkon og en hyggelig restaurant med fokus på kvalitet og friske råvarer. På værelset, i receptionen og restauranten kan du gratis surfe på nettet. Formiddag og eftermiddag har du fri adgang til hotellets spa med jacuzzi, tyrkisk bad, junglebruser og sauna. Få pulsen op i fitnessrummet eller lån en mountainbike gratis i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum. Opholdet er inklusiv halvpension.

Lidt om vind og vejr på Porto Santo:
Skift det kolde danske vintervejr ud med Porto Santos milde klima. Her er op til 22 grader i november måned, og der bliver sjældent koldere end 17 grader i vinterperioden. Det behagelige klima på Porto Santo gør en ferie på øen det hele værd. Tørt og mildt. Nyd naturen, spil golf, gå en tur eller nyd en omgang wellness.

 

.

vilabaliera

Hotel Vila Baleira: pænt hotel med mange faciliteter

portosantogolf

Fri adgang til 18-hullers mesterskabsbane, når du bor på Hotel Vila Baleira med FolkeFerie.dk.