Søg efter rejse
Hej! Denne kampagnen er avsluttet. Følg oss videre for flere gode tilbud!
stpatrick

Vind flybilletter for 2 til Dublin

Go Green! Den 17. marts fejres St Patricks Day over hele verden – og ikke mindst i Dublin. Ofte er der tæt på en halv million folk i gaderne! Der er fest i fire dage over hele byen fra tidlig morgen til sen aften med musik, parader, masser af øl i glassene og generelt en fantastisk stemning.

Svar på vores nemme spørgsmål og kom med en god begrundelse, så kan det være dig der vinder to flybilletter til skønne Dublin – du kan rejse når som helst i løbet af 2016 – med forbehold for udsolgte datoer.

Men der er også trøstepræmier: Tourism Ireland har nogle helt nye flotte St Patricks-hatte med tilhørende grøn vest og de fineste briller…som vi deler nogle ud til de mest kreative forslag.

Det du skal, er at skrive i kommentarfeltet hvordan du ville bruge et par dage i Dublin!

Vil du vide mere om St Patrick? Så kig nærmere her

Du flyver fra København. Du kan være med frem til den 17/3, vores jury finder en vinder dagen efter. Konkurrencen er i samarbejde med Tourism Ireland. Held og lykke!

Se gerne denne video #GoGreen4PatricksDay

 

 

 

JumpIreland

Besøg gerne ireland.com hvis du vil vide mere om Dublin og Irland.

Skt Patricks Hat

Se, hvor flot du kan blive hvis du vinder!

Skt Patricks briller

Det med småt: Hvis du vinder skal du bruge de to billetter i løbet af 2016. Du får kontaktinformationer fra os hvordan du bestiller billetterne, sammen med andre betingelser for rejsen. Rejsen skal f.eks bestilles senest 6 uger før afrejse og må maksimalt koste 200 euro pr. person. Der kan være udsolgte datoer. Gevinsten kan ikke byttes mod kontanter. Der er ingen andre ydelser end de to flybilletter du kan vinde.