Hotelbeskrivelse
Kort
Anmeldelser

Prague Central Residence

Rating 3
Prag

Af 6 Anmeldelser


Prague Central Residence

Lejlighederne ligger i hjertet af Prag kun få minutters gang fra Wenceslas Plads, torvet i den gamle bydel og Nationalteatret.
Lejlighederne har et, to og tre værelser med stue og køkken. De er centralt beliggende midt i Prag kun få minutter fra Wenceslas Plads, torvet i den gamle bydel og Nationalteatret. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, med mikroovn, ovn, køleskab, el-kedel. Badeværelserne har badekar/brusebad, toilet, hårtørrer. Der er kabel-tv, gratis internetforbindelse, trægulve, rengøring en gang om ugen og der er elevator i bygningen. Parkering efter anmodning og tilgængelighed. Nøglen til lejlighederne skal afhentes på kontoret af Old Town Apartments (Adresse: Red & Blue Design Hotel, Holečkova 13, Prag 5). Receptionen er åben 24 timer. Hotellet opkræver aftryk af kreditkort garanti for eventuelle skader på den lejede lejlighed eller for tab af nøgler til lejligheden. Check in: 3PM, Check out: 11AM Adresse: Spálená 27, 110 00 Prague1, Czech Republic

Faciliteter

  • Elevator
  • Telefon
  • TV
  • WiFi

Forklaring

NB: Anmeldelser fra gæsterne skal tages med et "gran salt". Husk på det er denne særlig gæst, der har haft denne uheldige oplevelse på et tidspunkt, som har skrevet en negativ anmeldelse. Husk også på at hotel ansatte eller ansatte fra et konkurrerene hotel, kan have skrevet falske anmeldelser, selvom dette er forbudt. Du burde læse mange forskellige anmeldeser, for at bestemme dig om hotellet.