Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Bridgetown

Forside » Barbados » Bridgetown
Klikk på bildet for å se neste
  Et smukt syn i Bridgetown er de mange, farverige huse Næste 
Bridgetown

Britisk kolonistil møder caribiske farver i Bridgetown

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og ligger på vestkysten af øen. Det er en lille by som man sagtens kan sætte en dag af til at besøge. Her går livet sin vante gang og der er et behagelig tempo og en skøn, caribisk stemning, der hersker. De små farverige huse ligger på rad og række og små caféer og barer inviterer til en hyggelig pause. Her er ligger også mange flotte bygninger i britisk kolonistil og Barbados er måske selve definitionen på begrebet 'caribisk'.

Bridgetown er tax-free område og den shoppinglystne vil glæde sig over muligheden for at gøre nogle gode kup på bl.a. mærkevarer. Køb også gerne lokalt kunsthåndværk og souvenirs. Rom og krydderier er populært at tage med hjem.

I 2011 blev Bridgetown udnævnt til ét af de 25 nye steder på UNESCO's verdensarvsliste. Bor du i Holetown eller er der ikke langt til hovedstaden, så brug gerne en hel dag på byvandring.


» Kort over Bridgetown
Et smukt syn i Bridgetown er de mange, farverige huse Bridgetown er anløbshavn for alle cruisebådene Et charmerende hus i en af forstæderne til Bridgetown Den hyggelige marina i Bridgetown
Bridgetown Clock Tower er et landemærke i byen og har eksisteret i 135 år Folk fra Barbados er stolte over Kensington Oval, nationalarena for cricket Big game fishing er populært og i marinaen ligger bådene klar til at tage turister med på fisketur Flere steder udenfor Bridgetown er der bygget bølgebrydere