Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Brasilien

Forside » Brasilien

Brasilien
Strande, Amazonas, karneval, samba og nationalsporten, fodbold, er, hvad de fleste forbinder med Brasilien. Her er der en herlig stemning med et solsikkert og tropisk klima, og det er forholdsvist billigt at holde ferie i landet. Strandene er brede med finkornet sand, og brasilianerne selv tilbringer det meste af deres fritid på stranden. Det er der, de lever og mødes med venner og familie. Alt fra madlavning, dans, fodbold og leg til soldyrkning og badning foregår på stranden.

Der findes mange forskellige udflugter at vælge imellem; bl.a. tilbydes mange forskellige rundrejser, som kan bestilles enten hjemmefra eller på stedet.

Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Brasil's Turistbyrå (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Brasilien
Natal
Natal har på kort tid blevet et populært rejsemål - bl.a. pga. de fantastiske strande, den lette og hyggelige stemning og ikke mindst pga. det lave prisniveau. I Natal er der et stort udbud af restauranter, musikbarer, barer og diskoteker. Det meste af forlystelseslivet præges af den brasilianske måde at leve og omgås andre på, med intensivt udeliv i weekenderne. For dem, som ikke bare vil ligge på stranden og nyde solen, findes der forskellige vandsportsaktiviteter, ridning og vandreture. Vandet ved Natal passer også fint til snorkling.

Fra lufthavnen til Natal centrum er det ca. 30 km.
» Bilder og kart fra Natal

Natal