Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Varnakysten

Forside » Bulgarien » Varnakysten

Varnakysten
På den nordlige del af Bulgariens Sortehavskyst ligger badestederne, Albena, Golden Sands og Sveti Konstantin. Disse steder er klassiske og tilbyder det meste af, hvad man kan ønske sig på en solferie. Kart Varnakysten

Albena
I Albena er der grønt og velordnet, og stedet passer lige så godt til børnefamilier som til dem, som ønsker afkobling. Når man kommer til Albena møder man en venlig atmosfære. Der er et blandet udbud af aktiviteter. Om dagen syder strandene af aktivitert - af diverse vandsporter, tennis og ridning, og der er også et stort indendørs sportcenter. For børnefamilier er der flere legeparker og et mindre område med børnerelaterede aktiviteter. Der er mange gode restauranter, som tilbyder alt fra spaghetti med kødsovs til spændende gryderetter samt velkendte bulgarske vine. Forlystelseslivet er roligt, men der er flere barer og restauranter, der tilbyder underholdning. Albena ligger ca. 40 km fra lufthavnen i Varna.
» Bilder og kart fra Albena

Balchik
Dette er en lille by stik nordøst for Albena. Her finder man en fin sandstrand, en hyggelig strandpromenade, marina og mange gode restauranter, og priserne er lavere end på de større turiststeder.
» Bilder og kart fra Balchik

Golden Sands
Golden Sands var Bulgariens første turiststed, og den lange, brede sandstrand var og er det naturlige mødested. Stranden ER lang og bred, men den er ikke helt så lavvandet som i Albena. Syd for Golden Sands finder man mindre og roligere strande. Golden Sands er Varnakystens største rejsemål og et af Bulgariens forlystelsescentre. Her er der liv og røre. Der mange barer, restauranter, diskoteker, vandsportsaktiviteter og shoppingmuligheder - kort sagt: noget at lave frem til daggry. I juli og august kan tempoet virkelig blive højt. Golden Sands ligger ca. 25 km fra lufthavnen i Varna
» Bilder og kart fra Golden Sands

St Konstantin
St Konstantin, St. Constantine eller Sveti Konstantin, 10 km nord for Varna, er Bulgariens ældste badeby. Den ligger i en fin og gammel park med cypresser, liljer og figentræer. Her finder man badebugter, sandstrande, restauranter, sport og underholdning.
» Bilder og kart fra St Konstantin

Albena | Balchik | Golden Sands | St Konstantin