Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Cuba

Forside » Cuba

Cuba
Cuba er kontrastenes ø. Her møder man en spændende kultur og en interessant historie, som blandes med salsa og mamborytmer fra de vestindiske øer. Strandene på Cuba er fantastiske med kridhvidt, caribisk sand. Man kan kombinere sin ferie med både storby og stand, eller man kan tage på rundrejse.
Kart Cuba
Havanna
Havana er Cubas hovedstad, og atmosfære i byen er nærmest magisk. Havana er nok mest kendt for sine gamle amerikanske biler og sine cigarer, men der er så meget mere at se og opleve. Kulturen og livsglæden blomstrer i kontrasternes by. Havnepromenaden, El Malecon, er ca. 8 km lang og er det naturlige samlingspunkt for alle nationaliteter. Om aftenen, når mørket falder på, åbner Havanas mange salsaklubber og barer, hvor folk mødes.
» Bilder og kart fra Havanna

Varadero
Varadero er et tropisk paradis på Cubas nordlige del med en 11 km lang og fantastisk sandstrand. Stedet er som skabt til dovne og afslappende dage i solen, og der er mange interessante aktiviteter, man kan kaste sig over. De store hoteller i Varadero ligger side om side med små enkle hytter. Hvis man ønsker aktivitet, er der flere forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem. I Josone Park, som er et grønt naturområde, er der flere gode restauranter og en delfinpark, hvor der er mulighed for at svømme med delfiner. Det koster en del, men det er en uforglemmelig oplevelse. Den tropiske jungle i Varadero tilbyder næsten dagligt spændende udflugter ved kysten - snorkling, dykning og båd-helikopterture til små nærliggende øer. Aften- og nattelivet foregår mest inde på hotelområderne.

Havanna ligger ca. 2 timers køretur fra Varadero, og transfertiden fra lufthavnen er ca. 2½ time.
» Bilder og kart fra Varadero

Havanna | Varadero