Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Cypern

Forside » Cypern

Cypern
Middelhavets 3. største ø har noget at tilbyde alle - både unge, børnefamilier og voksne.

På Cypern er vejret stabilt, og sæsonen strækker sig fra tidligt forår til sensommer, og i sommermånederne kommer temperaturen sjældent under 30 grader. Det er mange fine strande og noget for enhver smag. På strandene er der blødt og fint sand og krystalklart vand, som er perfekt til snorkling og dykning.

Øen byder på god service, et godt klima og et stort udvalg af restauranter med mad fra hele verden.

Klimaet er mildt, og kriminaliteten er den laveste i Europa. Det er ikke så mærkeligt, at Cypern er et af våre mest populære ferielande.

Visit Cyprus EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Cypern

Love Cyprus video – CyprusTourist Board


Ayia Napa
Ayia Napa har fantastiske strande, som ligger ud til det turkisblå hav. Forlystelseslivet i Ayia Napa er stort og mest intensivt om sommeren. Det er koncentreret omkring det gamle torv midt i byen.

Inde i centrum er der mange butikker med et stort og varieret udbud af varer. Hvis man vil ud til nogle af de nærliggende byer, er det populært at leje motorcykel eller bil, vær bare opmærksom på, at bilerne kører i venstre side. Der er i øvrigt et godt og velfungerende busnet.
» Bilder fra Ayia Napa


Fig Tree Bay / Proratas
En velkendt og familievenlig rejsedestination på den smukke østkyst af Cypern. Her ligger der flotte sandstrande på rad og række, og området er udmærket til ture til fods og på cykel. I centrum finder man en hyggelig gågade, som omkranses af butikker, restauranter og barer.

Kapellerne, Agria Seranada og Agios Elias langs kysten, er populære udflugtsmål. Herfra har man en smuk udsigt over den østlige del af Cypern.
» Bilder fra Fig Tree Bay / Proratas


Lanarca
Larnaca er en typisk cypriotisk by, hvor charme og elegance smelter sammen i ét. Her er der rigtig gode shoppingforhold i både butikker og på markeder, og der er også flere restauranter med høj standard.

Langs strandpromenaden knejser de flotte palmer, og der ligger rigtig mange caféer, barer og restauranter med perfekt havudsigt.

Larnaca Bay ligger ca. 8 km uden for Larnaca by.
» Bilder fra Lanarca

Ayia Napa | Fig Tree Bay / Proratas | Lanarca