Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Bur Dubai

Forside » De forenede Arabiske Emirater » Dubai » Bur Dubai

Bur Dubai

Turistvenlige Bur Dubai

Bur Dubai er en moderne bydel sammenlignet med Deira. Her ligger der en række hoteller og shoppingcentre og dette område er også Dubais financielle og administrative centrum. Hotellerne i dette område er billigere end i fx. Downtown Dubai og ved Jumeirah Beach og mange af de store hotelkæder har hoteller begge steder. De fleste større hoteller har flotte udendørsarealer og som regel tagterrasse med swimmingpool. Så kan man tage sig et forfriskende svømmetur efter en varm dag ude i solen.

Af attraktioner i området er Dubai Museum det mest kendte. Et hyggeligt og mestendels udendørs museum der viser byens som den en gang var og helt frem til i dag.

Vil du have mest for pengene i Dubai, er Bur Dubai et godt sted at bo.


Downtown Dubai

Den moderne bydel med verdens største shoppingcenter

Downtown Dubai er et af Dubais nyere områder, mellem og Bur Dubai Her er flere verdensrekorder passeret, både verdens største shoppingcnter, verdens største springvand og skyskraberen Burj Khalifa som i 2014 fortsat er verdens højeste bygning med sine imponerende 829 m.o.h. Alle disse ligger tæt samlet og kan nemt besøges på blot én dag. Find en hyggelig udendørs restaurant og nyd springvandshowet der springer og laver figurer, synkront til kendte og populære og musikalske favoritter hver halve time.

Downtown Dubai ligger i inde i landet, men fortsat kun ca. 10 minutter fra Jumeirah Beach, og det koster ikke mere end omkring 20 kr. med taxi lige til stranden. Lufthavnen ligger også i kort afstand fra Downtown Dubai så hvis du trives i et pulserende centrum nær shopping og natteliv er dette området at bo i. Bur Dubai og Deira er roligere områder som alligevel ligger ganske nær Downtown Dubai.
» Bilder og kart fra Downtown Dubai

Downtown Dubai