Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

England

Forside » England

England
England er et fascinerende land med stor variation og noget for enhver smag. Her er der fodbld, pubber, skove, shopping og mange gamle og smukke slotte i én stor og herlig blanding.

I den nordlige del af England ligger bl.a. det flotte Yorkshire og den hyggelige by, York, som præges af gamle broer og smalle passager samt mængder af små caféer, der serverer afternoon tea med varme scones og marmelade. I hjertet af England ligger Warwickshire og Stratford-upon-Avon, som er Shakespeares fødeby og det smukke slot, Warwick, og dets have. Ikke langt uden for verdensmetropolen, London, ligger den berømte universitetsby, Oxford.

England opdager man bedst, hvis man lejer en bil og kører rundt i landet på egen hånd, og der er meget at se. Man bor hyggeligt, billigt og godt på B&B (Bed & Breakfast). Afstandene er ikke så voldsomme, og vejene er gode. Kører man rundt i landsbyerne er det ikke usædvanligt at møde en flok får, som blokerer vejen, hvilket bare gør turen enddu mere charmerende.

Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Visit Britain (NO)
Yahoo Weather (EN)
Kart EnglandLondon
En verdensby med alt, hvad man kan ønske sig - og lidt til. Her er der mange muséer, gallerier, historiske bygninger, teatre, pubber og restauranter, og der er så meget, at det kan blive vanskeligt at vælge, hvad man vil se og lave. Når man flyver til London, kommer man enten til Stansted eller Heathrow. Stansted ligger forholdsvist centralt, og den letteste måde at komme til/fra lufthavnen er med tog, Stansted Express. Det tager ca. 45 min til city. Fra Heathrow tager det ca. 15 min ind til Paddington med Expresstoget.

Mange hoteller har små, men funktionelle værelser; de 2* - 3* hoteller ligger i turistklasse/enklere turistklasse. Ligegyldigt hvor man vælger at bo, er transportmulighederne gode i London.

Det mest kendte shoppingområde er på og omkring Oxford Street, Kensington High Street og Regent Street.
» Bilder og kart fra London

London