Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Estland

Forside » Estland

Estland
Estland ligger langs Østersøkysten, og Tallinn er hovedstad. Estland har en intressant historie pga. sin brogede baggrund med forskellige herrer, som har styret landet. Landet har vært styret af bl.a. tyskere, svenskere og russere. Sovjetunionen okkuperede landet gennem lange tider, og de sidste tropper forlod Estland i 1994. Det var efter, at landet blev selvstændigt i 1991. Landskabet i Estland er varieret med marker, skærgårde, have og store skove.

Tallinns internationale lufthavn ligger ca. 4 km uden for Tallinn. Fra lufthavnen tager man bus eller taxi ind til centrum.Tallinn
Tallinn er en smuk by med store kontraster. Byen er en herlig blanding af forskellige kulturer fra øst og vest. Man kan se, hvordan historien har præget Tallinns arkitektur, og gamle træhuse står mellem moderne bygninger. Her er der spor fra hansatiden og fra dengang, Estland blev regeret af Sverige (under den svenske storhedstid). Den gamle bydel med spir og tårne blev netop bygget i hansatiden i 1400-tallet og er stadig den dag i dag en naturlig samlingsplads. Slå dig ned på en cafè, og se på folkelivet, eller besøg nogle af de mange udstillinger. For at kunne imødekomme den stadig voksende turisme og deres behov er der påført mange nye shoppingsentre i Tallinn.

Det er let at komme rundt i Tallinn - enten med bus eller sporvogn.
» Bilder fra Tallinn

Tallinn