Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Korfu

Forside » Grækenland » Korfu

Korfu
Korfu er en grøn og smuk ø, og på vestsiden er strandene "bløde", og vandet er klart. På Korfu findes der mange forskellige aktiviteter at vælge imellem. Korfu by har en herlig middelhavscharme; her blandes stil og historie. Ønsker man også fornøjelsesliv og shopping passer Korfu by perfekt. Kart Korfu
Agios Georgios
Agios Georgios er en lille, charmerende og rolig by, hvor man kan koble af og nyde solen. Langs den fine sandstrand ligger der flere hyggelige tavernaer, hvorfra man kan se solnedgangen. I Agios Georgios findes der en del småbutikker og restauranter, men nattelivet er roligt.
» Bilder og kart fra Agios Georgios

Agios Gordis
Agios Gordis er en lille, men populpær by omgivet af grønne bakker. I Agios Gordis findes der en lang og fin sandstrand med flere forskellige vandsportsaktiviteter, og man kan leje solstole og parasoller. I byen findes der flere barer, tavernaer og butikker.
» Bilder og kart fra Agios Gordis

Dassia
Stik nord for Korfu by finder man Dassia, som er en ægte ferieby med flere kilometer lang sandstrand. Her findes et stort udvalg af barer, tavernaer og restauranter, som ligger langs med stranden.
» Bilder og kart fra Dassia

Glyfada
Glyfada ligger ca. 15 km fra Korfu by og er en lille og hyggelig badeby. Her findes der et mindre udbud af tavernaer, restauranter, barer og butikker. Det er først og fremmest den lange brede sandstrand, som lokker. I højsæsonen er det mest den yngre del af befolkningen, som søger til Glyfdada. Der er flere vandsporter at vælge imellem, og der er musik og fuld aktivitet.
» Bilder fra Glyfada

Gouvia
I Gouvia finder man førsteklasses restauranter, en flot udsigt over Kommenobugten og mange hyggelige barer. I Gouvia er der et livligt folkeliv, og stedet er en af de mest populære feriebyer på Korfu.
» Bilder og kart fra Gouvia

Korfu by
Korfu by ligner ikke andre græske byer, men er en blanding af græsk antik, italiensk og bristisk kultur. Hvis man ønsker et heftigt natteliv, gode shoppingmuligheder, caféer og restauranter med uforglemmelige kulinariske oplevelser, er Korfu by stedet! Hvis man vil blande lidt fornøjelsesliv med lidt historie, er det arkæologiske museum med historie fra antikken eller spasere på Spianada-pladsen i den gamle bydele en mulighed. Med andre ord: Korfu by har noget for enhver!
» Bilder og kart fra Korfu by

Agios Georgios | Agios Gordis | Dassia | Glyfada | Gouvia | Korfu by