Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Kos

Forside » Grækenland » Kos

Kos
Kos er en grøn og frodig ø med vidunderlige strande, god mad, venlige mennesker og hyggelige byer. Kos er nok mest kendt for sit pulserende natteliv, men Kos har så meget andet og mere at byde på end barer og diskoteker for de feststemte. Mere end halvdelen af Kos er dækket af fantastiske sandstrande, og øen har en interessant historie med mængder af mindesmærker fra svundne tider. Der er gode busforbindelser på Kos, og busserne afgår dagligt mellem de større byer og Kos By. Hvis man lejer en bil, motorcykel eller cykel er det let at komme rundt og opdage egne strander og byer, men det er vigtigt at tage den med ro i den hektiske trafik. På de større strande findes der flere forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Kart Kos

Kardamena
Kardamena er en lille og idyllisk landsby, som ligger langt fra Kos Bys diskorytmer. Her finder man hyggelige tavernaer, restauranter og barer ved strandpromenaden. Nattelivet her er lidt roligere.
» Bilder fra Kardamena

Kos by
Kos by forbindes ofte med et livlig partyliv, som i højsæsonen kan opfattes som forstyrrende. Her er der dans og musik natten lang - helt til den lyse morgen. Det findes specielle bargader og mange diskoteker. Dagene tilbringer man på nogle af øens mange sandstrande. I Kos by ligger den hyppigt besøgte Lambi Beach, som er en lang, fin sandstrand med mange forskellige vandsportsaktiviteter. Fra Kos by er der daglige busforbindelser til andre byer på øen.
» Bilder fra Kos by

Lambi
Lambi ligger vest for Kos By og har herlige sandstrande. Lambi er rolig og passer til dem, som vil bo i nærheden af Kos By, men i et roligere område. Lambi passer godt til børnefamilier og par. I Lambi findes der flere tavernaer og restauranter, og mange af disse ligger lige ned til stranden, så det er let at tage en pause fra strandlivet.
» Bilder fra Lambi

Marmari
Marmari ligger ca. 13 km uden for Kos by. Her foregår alting i et roligere tempo. Her finder man fine sandstrande og krystalklart vand. Der er flere hyggelige restauranter, tavernaer og barer.

Fra lufthavnen er der ca. 9 km til Marmari
» Bilder fra Marmari


Tigaki
Tigaki ligger ca. 10 km mod vest fra Kos By. Her ligger i følge mange øens bedste strand, Tigaki Beach. I Tigaki trives børnefamilier; der er lavvandet, og der er et godt udbud af tavernaer, restauranter og barer. Her er der en rolig og aflappet stemning.
» Bilder fra Tigaki

Kardamena | Kos by | Lambi | Marmari | Tigaki