Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Naxos

Forside » Grækenland » Naxos

Naxos
Naxos har nogle af Grækenlands bedste strande - krystalklart, turkisfravet vand og en smuk og frodig natur. Man møder en hyggelig atmosfære på Naxos, og øen kan tilbyde noget for enhver smag og har noget at byde på til folk i alle aldre. På Naxos er der gode busforbindelser, og det er let at bevæge sig rundt på øen.

Når man flyver til Naxos, lander man på Santorini, og så er der transfer med båd til Naxos. Transferen kan tage omkring 4-6 timer - afhængig af sæson og vejr. Der kan forekomme ventetider og tidsændringer.


Agia Anna
Agia Anna ligger ca. 8 km uden for Naxos by. Her er der mange fine hoteller og pensionater, og de fleste ligger bare et stenkast fra den fine strand, som er en af Naxos´ mest populære. Dagene tilbringer man med fordel på den fine sandstrand. Lige ved stranden ligger der flere hyggelige tavernaer og en del barer, mange med borde og stole direkte i sandet. I højsæsonen kan nattelivet blive ret livligt.

Populære Agia Anna og Agia Prokopios er stort set vokset sammen til én by.
» Bilder og kart fra Agia Anna


Naxos by
Naxos by er smuk med hvidkalkede huse og blomsterpragt. Her bor man godt og nær stranden. Det er hyggeligt at vandre rundt i de smalle gader i den gamle bykerne med flere små butikker, tavernaer og caféer. Nede i havnen er der et et mylder og et leben, da både lægger til her, og på toppen af byen ser man havnen forene borgen Kastro.
» Bilder fra Naxos by

Agia Anna | Naxos by