Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Samos

Forside » Grækenland » Samos

Samos
Samos er en relativ stor ø med mange grønne områder og mange hyggelige byer. Det er let at komme rundt på Samos; mellom de store byer går der busser. Der er også mulighed for at leje bil, cykel eller motorcykel. De fleste strande på Samos er kombineret sand- og stenstrand. Kart Samos

Kokkari
I Kokkari ligger der en fin stenstrand, og tæt derved finder man et par af Samos´ bedre strande med krystalklart vand. Ved torvet i den gamle fiskerlandsby, Kokkari, ligger der flere hyggelige restauranter. Nattelivet er relativt roligt, men der findes dog et par barer.
» Bilder fra Kokkari

Pythagorion
I Pythagorion er der et behageligt tempo og en rolig atmosfære. Langs den fine havnepromenade ligger der mange tavernaer, caféer og barer, hvor man kan slå sig ned og nyde folkelivet eller se den smukke solnedgang i skumringen. Der går badebåde næsten dagligt fra havnen i Pythagorio. Nattelivet kan blive intensivt i højsæsonen.
» Bilder fra Pythagorion

Samos by
Samos by ligger i en dal ved Vathiabugten på den østlige side af øen. Inde i centrum ligger der hyggelige gågader med butikker, restauranter og caféer. Uden for Samos by ligger den berømte Gagkou Beach, som er en fin stenstrand. Hvis man ønsker at tage på udflugter fra Samos, går der bl.a. færger til Athen. Nattelivet på Samos kan blive ret intensivt i højsæsonen.
» Bilder fra Samos by

Votsalakia
I Votsalakia trives børnefamilierne. Det er et børnevenligt sted med en hyggelig og rolig atmosfære. På den lavvandede sand- og stenstrand tilbringer man dagene med at nyde solen. På hovedgaden i Votsalakia findes der en del restauranter og barer, men tempoet er ikke så højt - heller ikke om aftenen.
» Bilder fra Votsalakia

Kokkari | Pythagorion | Samos by | Votsalakia