Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Santorini

Forside » Grækenland » Santorini

Santorini
Santorini er bl.a. kendt for sine flotte solnedgange og sine små og smukke, hvide byer. På den nordlige side af Santorini kan man betragte solnedgangen og den fantastiske udsigt. Det er et tyndt bevokset og goldt landskab med spidse højdedrag, som støder ned til havet. Santorini tilhører Kykladerne, og naboøerne er bl.a. Naxos, Ios og Paros. Der går både til Aten, Kreta og stort set til alle andre øer i Kykladerne. Kart Santorini

Santorini - Greece - English

SandstrenderFira
I hovedstaden, Fira, er der et livligt tempo med en herlig blanding af besøgende fra hele verden. I Fira er der et stort udvalg af restauranter og barer, som passer til de fleste. Fira ligger højt oppe, og man går de 600 trappetrin fra havnen og op, men der findes også en tovbane for dem, som hellere vil det. Inde i landet, ikke langt fra Fira, ligger byen Imerovigli, som har en fantastisk udsigt.
» Bilder fra Fira

Kamari
Kamari er en kendt turistby og ligger på Santorinis østlige side. I Kamari er der kilometerlange og sorte lavastrande med klappersten. Her er der et stort udbud af butikker, restauranter, barer og fornøjelsesliv.
» Bilder fra Kamari

Fira | Kamari