Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Lefkas

Forside » Grækenland » Vestkysten » Lefkas

Lefkas
Lefkas hører til de Joniske øer og ligger på Grækenlands vestkyst, nord for Zakynthos og syd for Korfu. Øerne bindes med fastlandet via en ø. Lefkas er en relativ stor ø , hvor der er meget at se og gøre. Til trods for at Lefkas har vært et populært turistmål gennem mange år, har øen bevaret sin charme. Der er både sand- og stenstrande på Lefkas, og på de større strande er der også tavernaer og mange vandsportaktiviteter. Strandene på østkysten er mere besøgte end dem, som ligger på vestkysten.

Man kan leje bil eller motorcykel, så man kan bevæge sig rundt på øen på egen hånd, men det fungerer lige så godt med lokal bus. Der går også bådture til naboøerne.

Lufthavnen ligger på fastlandet, og det tager ca. en time at komme til Lefkas.


Lefkas by
Lefkas by ligger på den nordøstlige del og er øens hovedstad. Her går livet sin rolige gang for indbyggerne -side om side med de turister, som besøger øen. I Lefkas by er bybilledet præget af de små pittoreske huse. Langs den charmerende havnepromenade ligger der flere restauranter og tavernaer.
» Bilder fra Lefkas by

Ligia
Ligia er en lille og rolig by uden for Lefkas by med en afslappende atmosfære. Nede i den lille havn ligger de små tavernaer - lige ned til vandet. Mange af dem er kendt for sine fiskeretter.
» Bilder fra Ligia

Nidri
Nidri er en velfungerende turistby, som ligger ca. 20 km syd for Lefkas by. Her er de bedste strande, vandsportaktiviteter, shopping, gode restauranter, barer og andre fornøjelser.
» Bilder og kart fra Nidri

Nikiana
Mellem Lefkas by og Nidri ligger Nikiana. Her er tempoet roligt, og udvalget af butikker, restauranter og fornøjelser er begrænset. Også her er den lille havn, med sine små tavernaer, et naturligt samlingssted.
» Bilder fra Nikiana

Lefkas by | Ligia | Nidri | Nikiana