Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Holland

Forside » Holland

Holland
Holland er et lille land med korte afstande mellem byerne i de mange provinser. Holland - eller Nederland, som det også kaldes, er et land, hvor indbyggerne har en åben indstilling til livet, og man bliver mødt med et smil. Det er let at være turist her, og der mange aktiviteter og forskellige ferievarianter at kaste sig over, fx vandre-eller cykelture eller kanalture, hvor man bor i en husbåd.
Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Holland's Turistbyrå (NO)
Yahoo Weather (EN)
Kart Holland

Amsterdam
Amsterdam er kanaler, broer, husbåde, caféer og cykler i en venlig stemning, hvor nutiden møder fortiden i en herlig kontrast. Der er utallige smalle passager og trange gader, som munder ud i små torve, og der er rigtig mange kanaler.

Amsterdam er et shoppingparadis fx i de store kendte indkøbscentre, men hvis man leder uden for disse, opdager man mange små gader med butikker og markeder.

Hollænderne drikekr deres øl, te eller kaffe på café. Caféerne deles op i brune og hvide, og de brune er trækplastre for dem, som kan li´ at ta´ sig en øl og et spil billiard. De hvide er mere moderne, men med samme tilbud, som de brune.

Der er mange seværdigheder at udforske, bl.a. Van Gogh-muséet, Rembrandt Huis, Anne Frank Huis og Waag. Ved Damm ligger det kongelige slot.

Amterdam har alt - både på godt og ondt, og ivssynet er liberalt. Tolerancen er stor, og der er ingen, som reagerer på det, der er anderledes.

Fra Schiphol lufthavn til centrum er der ca. 14 km.
» Bilder og kart fra Amsterdam

Amsterdam