Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Indonesien

Forside » Indonesien

Indonesien

Eksotiske Indonesien, et uopdaget paradis

Indonesien er en demokratisk republik, der med sine over 18.000 øer er et af verdens mest folkerige lande. Til trods for dette er store dele af øriget både ubeboet og ganske urørt. Her er hele 167 hovedsageligt aktive vulkaner. Den derfor, berigede jord er her med til at skabe skabe et meget varieret dyre- og planteliv og gør det til et mekka for natur- og dyreelskere. Indonesien har fire store centrale øer; Java, Sumatra, Bali og Lombok, hvoraf de to sidstnævnte er dem med flest turister. Begge øer har deres egen internationale lufthavn og især Bali har gode flyforbindelser. Fra Scandinavien kan man flyve til Bali med bare et stop undervejs. Indonesien ligger på Ækvator og har et tropisk klima med stabile temperaturer på 28-32 grader hele året. Den tørreste sæson er fra april til oktober, men de forskellige øer kan hava lokale variationer i vejret. Populære aktiviteter i Indonesien er dykning, snorkling, surfing, cykling og vandring Landet er stadig blandt de mest rimelige i Sydøst-Asia og man kan både spise og leve godt for ikke mange penge. Frokost for to behøver ikke koste mere end 30 kr.


Opplev Indionesia


Bali

Økonomisk luksus på smukke Bali

Bali er en stor ø i Indonesien, og er landets mest kendte turistmål. Øen er meget frodig og med sin beliggenhed ca. midt på Ækvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mest nedbør i december og mindst om sommeren. Juli er derfor en fin måned at rejse til Bali i, men selv i de mere regnfulde måneder er det også dejligt at rejse hertil. Der er meget se og opleve og rigtig mange udflugtsmuligheder både på Bali og på de nærliggende øer. Lombok og Gili Islands er de mest kendte.

Foruden oplevelser og udflugter udenfor hotellerne, er selvsagt spa og velvære både populært og billigt på Bali. Her kan du nyde skøn massage og behandlinger til ikke mange penge. Spa kan tilbydes på de fleste større hoteller og i turistområderne. Yoga er også en populært og mange instruktører tager sine udannelsen netop på Bali.

Du kan rejse til Bali med vennerne, på bryllupsrejse, med børn og alene. Kuta Beach er et livligt område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en afslappet stemning.

Prisniveauet på Bali er lavt og selv de virkelig stor og flotte hoteller har ofte gode priser. Det er meget billigt at spise og bo her hvilket gør Bali til et meget prisvenligt rejsemål.
» Bilder fra Bali


Gili Islands

Gili-øerne - et lille stykke paradis

Gili-øerne er 3 paradisøer lige udenfor Bali. Her er der ren Robinson Crusoe-atmosfære, med krystalklart vand, kridhvide strande og svajende palmer. Øerne ligger ca. 15 km fra Bali, og en udflugt hertil kan varmt anbefales. Læn dig tilbage, luk øjnene og nyd stilheden og lyden af bølgeskvulp.

Gili Trawangan er den største og mest bebyggede af øerne, men stadig kun 8 km i omkreds. Her er cyklen det bedste transportmiddel og en tur rundt om øen er en rigtig god aktivitet for hele familien.
» Bilder fra Gili Islands


Lombok

- Balis autentiske "lillebror" Lombok

Lombok er en stor ø, ca. 25 km fra Bali, hvortil det er nemt at komme både med fly og færge.

Lombok er på mange måder som Bali var for et par årtier siden, og mange vælger at kombinere et ophold her med et ophold på Bali.

Gili Islands lige udenfor Lombok er bestemt også et besøg værd.
» Bilder fra Lombok

Bali | Gili Islands | Lombok