Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Bali

Forside » Indonesien » Bali
Klikk på bildet for å se neste
  Yoga er en populær aktivitet i hotellernes mange spa-afdelinger på Bali Næste 
Bali

Økonomisk luksus på smukke Bali

Bali er en stor ø i Indonesien, og er landets mest kendte turistmål. Øen er meget frodig og med sin beliggenhed ca. midt på Ækvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mest nedbør i december og mindst om sommeren. Juli er derfor en fin måned at rejse til Bali i, men selv i de mere regnfulde måneder er det også dejligt at rejse hertil. Der er meget se og opleve og rigtig mange udflugtsmuligheder både på Bali og på de nærliggende øer. Lombok og Gili Islands er de mest kendte.

Foruden oplevelser og udflugter udenfor hotellerne, er selvsagt spa og velvære både populært og billigt på Bali. Her kan du nyde skøn massage og behandlinger til ikke mange penge. Spa kan tilbydes på de fleste større hoteller og i turistområderne. Yoga er også en populært og mange instruktører tager sine udannelsen netop på Bali.

Du kan rejse til Bali med vennerne, på bryllupsrejse, med børn og alene. Kuta Beach er et livligt område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en afslappet stemning.

Prisniveauet på Bali er lavt og selv de virkelig stor og flotte hoteller har ofte gode priser. Det er meget billigt at spise og bo her hvilket gør Bali til et meget prisvenligt rejsemål.

Yoga er en populær aktivitet i hotellernes mange spa-afdelinger på Bali Nusa Dua har hvide sandstrande og en række kendte hoteller Smuk solnedgang over den aktive vulkan Mount Agung, det højeste punkt på Bali På Jimbaran Beach ligger de 5-stjernede hoteller på rad og række
Solnedgang på populære og livlige Legian Beach Vandfaldet Tegenungan er et populært sted at blive kølet af I Ubud Moneky Forest kan man hilse på de charmerende aber På Bali er der mange store og smukke golfbaner