Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Kroatien

Forside » Kroatien

Kroatien
I løbet af de seneste år er Kroatien blevet et meget populært rejsemål, og det er let at forstå. Naturen er smuk, vandet krystalklart, byerne malerisk flotte, menneskene gæstfrie og maden god, og så er priserne endda lave. I Kroatien er der noget for enhver smag, uanset alder: herlige turområder, hyggelige barer, vandsportsaktiviteter, vingårde og mange fine båtudflugter i Adriaterhavet. Det er bare noget af det, Kroatien kan tilbyde dem, som vælger at rejse hertil. Efter den tragiske krig i det tidligere Jugoslavien blomstrer Kroatia nu igen, måske endnu smukkere end tidligere?!
Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Croatian National Tourist Board (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Kroatien


Plitvice Lakes National Park

Dykking

Dykning

Dykning

Fiske

Aktiviteter


Dubrovnikkysten
Dubrovnik bliver ofte omtalt som "Adriaterhavets perle", og i middelalderen var byen længe en selvstændig stat. Man kommer ikke længere sydpå i Kroatia. Klimaet er varmt og godt, og de nærliggende områder har perfekte bademuligheder.
» Læs mer om Dubrovnikkysten

Pulakysten
Pulakysten og halvøen, Istria, ligger længst inde i Adriaterhavet - bare en kort bådtur fra Venedig. Stederne bærer præg af historisk sus, og området har vært under både romersk og venezisk styre. Med et stort udbud af kultur og gode bademuligheder er området blevet et populært feriemål.
» Læs mer om Pulakysten

Splitkysten
Splitkysten i Adriaterhavet består af mange store og små øer, og der er færgeforbindelse mellem næsten dem alle sammen. Split er centrum i regionen, og det er Kroatiens næststørste by - en blanding af moderne storby og gamle romerske bygningsværker.
» Læs mer om Splitkysten

Dubrovnikkysten | Pulakysten | Splitkysten