Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Borneo - Sebah

Forside » Malaysia » Borneo - Sebah
Klikk p\xE5 bildet for \xE5 se neste
  Næste 
Borneo - Sebah
På Borneos nordvestlige side i provinsen Sabah, finder man en smuk og urørt natur, fantastiske strande med hvidt sand og krystalklart vand. I Sabahområdet ligger en af verdens største sammenhængende regnskove. Her i dette eksotiske miljø er der stille og roligt, og der hersker en afslappet atmosfære. Søger man et eventyr, er Borneo et godt udgangspunkt. Der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem på Borneo - Sabah, jungletrekking, dykning, snorkling, golf og flere forskellige typer af vandreture. Mange af udflugterne varer 1-4 dage, og der er flere gode lokale arrangører. På Borneo er de fleste hoteller af meget høj standard, og de tilbyder en enorm service. Man behøver ikke engang rejse sig fra solstolen.

Hovedstaden i provinsen, Sabah, er Kota Kinabalu, en lille storby med en rolig og behagelig stemning. Her kører bilerne ikke særlig hurtigt, folk tager den med ro, og man falder let ind i samme tempo.

Fra Kota Kinabalu er det let at rejse til andre dele af Borneo med indenrigsfly; der er afgange til Kuala Lumpur flere gange dagligt.


» Kort over Borneo - Sebah
Bilder fra Borneo - Sebah Bilder fra Borneo - Sebah Bilder fra Borneo - Sebah Bilder fra Borneo - Sebah

Engelsk introduksjon video