Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Marokko

Forside » Marokko

Marokko
Marokko ligger i Afrikas nordvestlige hjørne med mange herlige bade- og turiststeder, lange strande, basarer, interessant, orientalsk kultur og spændende og eksotiske oplevelser. Der er mange forskellige og fantastiske udflugter og seværdigheder at vælge imellem. Her er der et behageligt klima, når vi har vinter i Skandinavien, og landet er relativt solsikkert.

Madkulturen har spor efter den franske kolonitid, så der er mange hyggelige caféer og gode restauranter. Man kan nyde både god mad og drikke til meget billige marokkanske priser. Det er gunstigt, billigt og morsomt at shoppe fx smykker, lædervarer, tæpper, kunsthåndværk og keramik.

Marokko passer alle, som vil ha´ sol, vand og spændende udflugter. I fastetiden under Ramadan ændres åbningstiderne i butikker og banker.

Wikipedia (NO)
Yahoo Weather (EN)
Morocco.com (EN)
Kart Marokko

Agadir
Her finder man en milelang standstrand og spændende basarer. Shoppingområder venter, og der er mange hyggelige serveringssteder og restauranter, hvor man kan spise udendørs - mange med underholdning. Stranden er bred og lavvandet, og der er flere forskellige vandaktiviteter at vælge imellem. Langs stranden går en strandpromenade med mange caféer og restauranter, hvor det sprudler af liv både i dag- og aftentimerne. Lige uden for Agadir er der flere fine golfbaner.

Forlystelseslivet i Agadir er ganske stille. Der er et stort udvalg af restauranter af varierende nationalitet, og der er også et par diskoteker. Mange af de større hoteller har eget diskotek og egen natklub.
» Bilder og kart fra Agadir


Essaouria
Essaouria er en gammel charmerende by med aner helt tilbage fra sørøvertiden. Dengang var Essaouria en af de vigtigste pirathavne. I dag er Essaouria, "den hvide by", en sol- og badeby med smukke strande og et interessant markedsliv. Medinaen i kernen af byen, står på UNESCOs "World Heritage" liste, og har aner tilbage fra 1700-tallet. Stranden er lavvandet med finkornet sand, og der er flere forskellige vandsporter at vælge imellem. Nattelivet er forholdsvist roligt, men der er en del barer inde i medinaen og langs strandpromenaden.
» Bilder og kart fra Essaouria

Marrakech
Bare navnet, Marrakech, lyder i sig selv spændende og fortryllende. Dette er en orientalsk og eksotisk by med en sagnomspundet historie - som hentet ud af eventyret, "Tusind og én nat". Her i Marrakech er der stærke farver, og inden for den rosa mur ligger medinaen Medinaen med sine stærke dufte fra krydderierne, slangetæmmere, mavedansere og sælgere i en herlig blanding.

Det er en fornøjelse at besøge torvet, Djema-el-Fna, om aftenen når det forandres til en stor udendørs restaurant. Barerne og diskotekerne ligger på de større hoteller.

Fra lufthavnen i Agadis skal man køre ca. 250 km ind i landet for at komme til Marrakech. Her er der ingen strande; man bader i hotellernes bassiner.
» Bilder og kart fra Marrakech

Agadir | Essaouria | Marrakech