Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Østrig

Forside » Østrig

Østrig
Landt ligger smukt i Alperne i storslået natur. Det er enkelt at komme til Alperne med fly, tog eller i egen bil, og indkvarteringen sker på hotel eller i familiedrevne pensionater. Klassificeringen placerer hoteller og pensionater på et højt kvalitetsniveau, og dette kontrolleres med jævne mellemrum. Østrig tilbyder førsteklasses skiforhold, og deres afterski er uden sammenligning.
Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Austria Info (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Østrig


Jul i Østerrike


Badgastein
Badgastein er uden tvivl et af Østrigs mest populære skisteder og nok det mest snesikre. Bakkerne matcher både den meget erfarne og den mindre erfarne løber, og man har mulighed for at køre i fire forskellige områder på samme liftkort. Den længste løjpe er 13 km lang, og der er over 50 lifte at vælge imellem. Selve byen ligger 1100 m over havet, og det højeste sted er 2700 m. Badgastein kan byde på gode skiforhold, meget god after-ski, fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter og ikke mindst en meget smuk by med gamle fine huse, vandfald og gamle træbroer. Tidligere var Badgastein et bad- og kursted, som var kendt for sine varme kilder, og man bader stadig i disse kilder, hvor temperaturen ligger på ca. 35 grader. Et bad efterlader en herlig følelse, når sneen falder...

Et velkendt og omtalt hotel i Badgastein og i hele Østrig er Hotel Saltzburger Hof. Her bor man luksuriøst midt i byen og bare 150 m fra liften, Stubnerkogelliften.
» Bilder og kart fra Badgastein


Saalbach
Skisportsstedet, Saalbach, ligger 1003 m over havet, og det højeste punkt er 2096 meter højt. Byen er ret lille, så der er ikke ret langt til de forskellige ting; det gælder dog ikke for skiområdet, som har Østrigs største sammenhængende liftsystem med meget gode og varierende skiforhold. Løjpens længde er i alt 200 km, og der er over 50 lifter. De røde løjper er der ca. 40 af og omkring 60 af de blå. Etter en dag på skibakken er det tid til after-ski med dans og glüwein. Et af de mest populære steder til after-ski er Hinterhag Alm.

Saalbach er børnevenlig, og der er i massevis af aktiviteter for de mindste. Standarden på hotellerne og pensionaterne er høj, og har man først været i Saalbach én gang, vender man ofte tilbage dertil år efter år.
» Bilder fra Saalbach


Schladming
Et klassisk Østrigsk skisted, der ligger i en smuk dal 745 meter over havet. Bytorvet er fra 1700-tallet og har en pittoresk charme. Schladming har mange aktiviteter at byde på - bl.a. aftenski-kørsel, hvilket forlænger dagene, og man får mere ud af sit besøg. Der er også mulighed for isklatring og rodel-baner. Det højeste tilgængelige punkt er 2700 m, og liftsystemet består af mere end 80 lifter. Skiområdet passer til den lidt mere erfarne skiløber og er perfekt for dem, som kører snowboard. Man kan også køre off-pist på Dachstein Gletscher i den nordlige del af dalen. På restaurant Schwalbenbräu har de deres eget bryggeri, og den bedste after-ski er på Hotel Steyerischer Hof.
» Bilder fra Schladming

Badgastein | Saalbach | Schladming