Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Portugal

Forside » Portugal

Portugal
I Portugal, som ligger vest for Spanien, er meget varieret. Her er alt fra smukke kyststeder, kuperede sletter, middelalderbyer, opdyrkede mark - anlagt i terassser og lange sandstrande. I den nordlige del af landet ligger Porto og det berømte Portvinsdistrikt. I den sydlige del ligger Algarvekysten med sine mange sol- og badesteder. Det er let at komme fra nord til syd med tog, og det er en fantastisk oplevelse at rejse gennem det smukke landskab.
Frommer's (EN)
Wikipedia (SE)
Visit Portugal (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart Portugal

Algarvekysten
Her i det sydlige Portugal ved Algarvekysten er der noget for enhver smag, et stille og roligt eller et heftigt natteliv - alt efter, hvad man ønsker. Kysten er omgivet af mange brede og finkornede sandstrande, og de fleste er børnevenlige, men dramatiske og skarpe klippeformationer forekommer også.

Lufthavnen i Faro ligger ca. 5 km uden for centrum. EVA buslinjen går fra terminalen og ind til Faro centrum; turen tager ca. 20 min.
» Læs mer om Algarvekysten


Azorerne
Denne øgruppe midt i Atlanten mellem Lisboa og Nord Amerika, består af i alt 9 magiske vulkanøer. Her er livet i god harmoni med naturen, og de smukke øer med en unik flora er omgivet af det behagelige Atlanterhavsvand. Azorerne er stadig forholdsvist uopdaget, og turismen reguleres til et vist antal pr. år. Når man rejser til Azorerne, er det først og fremmest pga. den storslåede natur oplevelserne deri og de spændende udflugter. Det anbefales at leje en bil og at forhåndsbestille udflugterne.

Hovedøen er Sao Miguel, hvor hovedstaden er Ponta Delgada. På Sao Miguel er der mange seværdigheder at rejse efter, og man kan se og opleve alt fra den smukke blomsterpragt til hval- og delfinsafari. Hele øen er som en stor og velholdt botanisk have. I Ponta Delgada er der et stort udbud af restauranter og hygglige musik- og dansebarer. Strandene og de naturlige havbassiner ligger langs sydkysten, og der er flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

Terceira er Azorernes tredje største ø, og det tager 40 min at komme hertil med fly fra hovedøen, Sao Miguel. Her er der lige så frodigt og grønt som på de andre øer i øgruppen med flotte naturoplevelser. Når man bevæger sig rundt på Terceira i de billedskønne omgivelser, ser man herregårdslignende villaer, smukke huse og velholdte haver.

Hovedstaden på Terceira er Angro do Heroismo, og den er overvældende smuk og hyggelig. Her er den gode madkultur omtalt og velrenommeret, og der er et stort udbud af restauranter. Det er muligt at bade i havet fra badestiger, og der er også naturlige og konstruerede havnebassiner. Sandstrandene på Terceira er ikke så gode.
» Læs mer om Azorerne


Lissabons kyst
Langs Atlanterhavskysten uden for Lissabon ligger en række flotte badebyer.
» Læs mer om Lissabons kyst

Madeira
En blomstrende og gæstfri ø i Atlanten med en fantastisk og storslået natur og et hyggeligt aftenliv inde i byen, Funchal. Madeira er er kendt for sin gæstfrihed og sine hundredeårige traditioner. Turismen på Madeira går hånd i hånd med naturen. Klimaet på Madeira er jævnt og behageligt året rundt. Hvis man vil opleve naturen på nær hold, bør man gå nogle af de mange vandrestier. Der er også mange udflugter at vælge imellem - alt fra sejlbane til byen Monte eller et besøg i nogle af de botaniske haver. På Madeira bader man i bassiner med havvand eller direkte i havet fra badestiger. Her er der ingen naturlige sandstrande, men der er en anlagt strand. Madeira er populært blandt golfspillere, og der er 2 fine golfbaner på øen.
» Læs mer om Madeira

Algarvekysten | Azorerne | Lissabons kyst | Madeira