Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Costa Brava

Forside » Spanien » Costa Brava

Costa Brava
Costa Brava ligger i det nordøstlige hjørne af den spanske middelhavskyst med mange feriebyer og et utal af fine strande. Der ligger to lufthavne ved Costa Brava - Barcelona (BCN) og Girona (GRO)

Fra Barcelona Airport går der tog op mod Blanes, hvorfra man kan komme videre til Lloret de Mar, Tossa de Mar og Platja d´áro.

Kart Costa Brava

Blanes
Relativ stille og rolig turistby med lang sandstrand; velegnet til en afslappet ferie.

Det er let at tage toget hertil fra Barcelona Airport.
» Bilder og kart fra Blanes


Calella
Den gamle by består af smalle gader og gågader, og den er en behagelig afveksling fra stranden. Gode transportmuligheder gør det let at besøge andre byer i området. Calella har en fin strand, som er næsten 3 km lang. Efter solnedgang er der et stort udvalg af barer, restauranter, diskoteker og natklubber.

Der er to lufthavne i området. Calella ligger ca. 35 km fra Girona (GRO) lufthavn og ca. 90 km fra Barcelona (BCN) lufthavn, og det er let at tage toget til Costa Brava kysten fra Barcelona Airport.
» Bilder og kart fra Calella


Empuriabrava
Empuriabrava er en livlig og kosmopolitisk ferieby med bred sandstrand, butikker, barer og restauranter. Der er noget for enhver smag. Empuriabrava er et udmærket valg for familier, da den byder på mange muligheder for aktiviteter i og omkring byen. Byen har Europas største marina med over 5000 bådpladser. Bådpladserne ligger først og fremmest i det store kanalsystem - over 30 km fordelt ud over det meste af byen. De fleste huse har en bilparkering ved den ene side af huset og en bådparkering på den anden.

Der er to lufthavne i området. Empuriabrava ligger ca. 70 km fra Girona (GRO) lufthavn og 160 km fra Barcelona (BCN) lufthavn.
» Bilder og kart fra Empuriabrava


L'Estartit
Estartit er vokset fra at være en lille fiskerlandsby til en livlig turistby med en attraktiv marina og mange butikker, barer og restauranter. I bugten er der en strand med gyldengult sand. For en sportsentusiast er det windsurfing og golf, der lokker. I sommersæsonen er der meget livligt på Estartis barer og pubber. Vil man befinde sig i et mere afslappet og romantisk miljø, er der mange restauranter i havnen, som serverer typisk spansk mad og vin.

Der er to lufthavne i området. Afstanden til Girona (GRO) lufthavn er ca. 60 km og til Barcelona (BCN) lufthavn er der ca. 150 km.
» Bilder og kart fra L'EstartitGirona er provinshovedstad i provinsen af sammen navn, og den har ca. 90000 indbyggere. Byens centrum er imponerende med sit middelalderlige islæt og en flot katedral. Der er ca. 35 km til kysten og 15 km fra byen til lufthavnen. Fra lufthavnen er der gode busforbindelser til Barcelona, og der går tog mellem Girona by og Barcelona. Fra busstationen i Girona går der busser til kystbyerne langs Costa Brava. Byen hedder Girona på catalansk og Gerona på spansk.
» Bilder og kart fra

Lloret de Mar
Unge mennesker fra Nordeuropa kommer til Lloret de Mar for at feste. Diskotekerne og natklubberne er anset for at være meget trendy. Her er der fuld fart på til solen står op. Lloret har en fin strand, og sandet er grovkornet og gyldengult. Vandet er klart. Der er badeland og en fin golfbane.

Der er to lufthavne i området. Lloret de Mar ligger ca. 33 km fra Girona (GRO) lufthavn og 90 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Fra Barcelona lufthavn er det let at tage toget til Blanes og derfra videre med taxi eller bus til Lloret de Mar.
» Bilder og kart fra Lloret de Mar


Malgrat de Mar
En hyggelig kystlandsby. Sandstranden er milelang og ideel til al slags vandsport. San Nicolau de Bari kirken i Malgrat er kendt som "kystens katedral".

Med lokaltog er det enkelt, hurtigt og billigt at rejse mellem Malgrat, Barcelona og de andre byer langs Costa Brava kysten. Fra Barcelona lufthavn er det let at tage toget op til Costa Brava kysten.
» Bilder og kart fra Malgrat de Mar


Pineda de Mar
Pineda de Mar har bevaret mere af sin oprindelige karakter end de andre byer i området. Det er et lille og egnet sted for ro og afslapning. Pineda har flere gode restauranter, som serverer fisk og spanske specialiteter. Man kommer til stranden ved at gå under jernbanelinien.

Der er to lufthavne i området. Pineda de Mat ligger ca. 33 km fra Girona (GRO) lufthavn og ca. 90 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Det let at komme fra Barcelona lufthavn til Costa Brava.
» Bilder og kart fra Pineda de Mar


Platja d'aro
Dette er en livlig badeby ved udløbet af en smuk flod. I byen vokser der fyrretræer, som giver en behagelig skygge på varme sommerdage. Der er mange gode butikker og flere udmærkede fiskerestauranter, hvor man får meget for pengene.

Platja d´Aro har en 2 km lang, gylden sandstrand med et godt udbud af vandsportsaktiviteter. Landsbyen ligger også godt for dagsudflugter, som fx Patafrugells store, livlige marked. Lige ved Platja d´Aro er der nogle udmærkede områder til vandreture og hesteridning, og der har man også en fantastisk udsigt i alle retninger.

Der er to lufthavne i området. Afstanden til Girona (GRO) lufthavn er ca. 35 km, og til Barcelona (BCN) er der ca. 135 km. Fra lufthavnen i Barcelona går der tog til Blanes, og fra Blanes kan man komme videre med bus eller taxi.
» Bilder og kart fra Platja d'aro


Roses
Roses er bedst kendt for sin tre stjerners restaurant "El Buli". Kan man ikke få bord der, er der mange andre gode restauranter at vælge imellem. Roses har en fin sandstrand og er et udmærket bud på en afslappende ferie for livsnydere. Aquabrava lige uden for Roses er det største badeland på Costa Brava kysten.

Der er to lufthavne i området. Roses ligger ca. 73 km fra Girona(GRO) lufthavn og 162 km fra Barcelona (BCN) lufthavn.
» Bilder og kart fra Roses


Santa Susana
Santa Susana er en moderne turistby. En lang strand med groft, gyldent sand gør den til et paradis for strandelskere og soldyrkere. I højsæsonen er der en masse tilbud om forskellige vandsportsaktiviteter. Der er flere natklubber og barer langs med stranden.

Der er to lufthavne i området. Santa Susana ligger ca. 33 km fra Girona (GRO) lufthavn og 90 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Det er let at tage toget fra Barcelonas lufthavn over Costa Brava mod Blanes.
» Bilder og kart fra Santa Susana


Tossa de Mar
En gang var Tossa de Mar en kunstnerkoloni, og den har indtil i dag bevaret meget af sin originale karakter med smalle, krogede gader, flotte stenhuse og et afslappet natteliv. Den fine, halvmåneformede strand med groft sand er meget populær og man finder en ægte middelhavsatmosfære. Langs med havet er der et stort udvalg af caféer, hvor man kan slappe af og nyde udsigten.

Der er to lufthavne i området. Tossa de Mar ligger ca. 44 km fra Girona(GRO) lufthavn og 102 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Det er let at tage toget fra Barcelonas lufthavn til Blanes, hvorfra der er kort vej videre med bus eller taxi.
» Bilder og kart fra Tossa de Mar

Blanes | Calella | Empuriabrava | L'Estartit | | Lloret de Mar | Malgrat de Mar | Pineda de Mar | Platja d'aro | Roses | Santa Susana | Tossa de Mar