Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Costa del Sol

Forside » Spanien » Costa del Sol

Costa del Sol
Costa del Sol - Den spanske Solkyst - strækker sig fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada bjergene og er kendt for de fine strande, det behagelige klima, gode golfbaner og et bredt og godt fornøjelsesliv, uanset hvilken by man vælger at bo i på Solkysten. Det andalusiske køkken er også en oplevelse i sig selv, hvor olivenolie og hvidløg har en sikker plads ligesom de mange gode vine også sætter sit præg på den kulinariske oplevelse. Ikke så langt derfra er der gode udflugtsmål som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga. Costa del Sol har mange fine golfbaner, og mange af disse er af meget høj international karakter og i høj klasse. Hotellerne i området har ofte golfservice. Mellem byerne Fuengirola - Torremolinos - Malaga går der tog. Toget går ikke til Marbella, men busnettet er veludviklet. Kart Costa del Sol

Lett gjennomgang av Costa del Sol


Benalmadena
Benalmadena består af tre "dele": Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa og Arroyo de la Miel. Benalmadena Pueblo ligger ca. 3 km fra kysten og er en typisk lille andalusisk by med hvidmalede huse. Benalmadena Costa ligger ved kysten, og her ligger også de fleste hoteller. Byen har et godt udvalg af restauranter, hvor både det andalusiske og det internationale køkken er godt repræsenterede. Nattelivet er fint, især i marinaområdet, hvor der er et godt udvalg af barer, diskoteker og natklubber. Arroyo de la Miel ligger mellem B. Pueblo og B. Costa. Her ligger bl.a. togstationen, hvorfra der går tog til Malaga og Fuengirola. Tivoli World ligger ca. 100 m fra togstationen i Arroyo. Man kan også tage tovbanen til toppen af Calamurro bjerget, 769 m over havet. Fra toppen kan man opleve en fantastisk udsigt over Costa del Sol.

Benalmadena ligger bare 19 km fra lufthavnen i Malaga. Strandene i Benalmadenaområdet strækker sig over 10 km, og der er noget for enhver smag - fra familiestrande til mere rolige badesteder.
» Bilder og kart fra Benalmadena


Estepona
Dette er en livlig og charmerende spansk by med trange gader, mange tilbud samt gode strande.
» Bilder og kart fra Estepona

Fuengirola
Fuengirola er specielt populær for skandinaver. Hotellerne ligger langs med den fine strand, og der er et godt udbud af restauranter, barer og natklubber.

Fuengirola er lidt mindre end Torremolinos og har en venlig og tiltalende lillebyatmosfære med en lang starndpromenade, som er 7 km lang. For legesyge børn og voksne er der vandparken "Parque Acuático" med sine herlige bassiner. Mellem Marbella og Fuengirola er der ca. 30 km.

Afstanden til lufthavnen i Malaga er ca. 25 km.
» Bilder og kart fra Fuengirola


Malaga
I Malaga, som er en spændende by med masser af kultur og underholdning, kan man vælge mellem storbyliv og strandliv. Der er mange barer og restauranter at vælge imellem, og der er lange sandstrande.

Malaga er også et fint udgangspunkt, hvis man vil leje bil og tage på opdagelse på egen hånd.

Malaga lufthavn ligger ca.7 km fra Malaga centrum, og der går både bus og tog imellem.
» Bilder og kart fra Malaga


Marbella
Marbella er Solkystens mest eksklusive og elegante by med jetset-præg. Her findes de fleste af de faciliteter, man kan ønske sig. Småbådehavnene, Puerto Cabo og Puerto Banús, er kendte for sine imponerende luksusyachter. Her er sandstrandene velholdte, og der er strandpromenade mellem de forskellige strande. I Marballas bykerne er der hyggelige torve og charmerende gader med små butikker. Der er mange tapasbarer, caféer og restauranter for enhver smag. Nattelivet i Marbella er ganske livligt med mange gode klubber. Mellem Marbella og Malaga er der 60 km.

Afstanden til lufthavnen i Malaga er ca. 55 km.
» Bilder og kart fra Marbella


Nerja
Nerja er en hvid, charmerende og fredfyldt lille by, som ligger på en klippe. Fra byen har man en fantastisk smuk udsigt. Her er der mange gode restauranter med lokkende udendørsservering, herlige velholdte sandstrande. Stedet ligger kun 50 km fra Malaga. I Nerja er der en behagelig atmosfære, og byen tilbyder et godt og rigt fornøjelsesliv. Nerja ligger ca. 70 km fra lufthavnen i Malaga.
» Bilder og kart fra Nerja

Torremolinos
I Torremolinos har man næsten ubegrænsede muligheder for aktiviteter og steder at bo. Der er flere forskellige vandsportsmuligheder at vælge imellem på de lange, velholdte strande. Når mørket sænker sig, åbner der sig et hav af fornøjelser, som tiltaler de fleste - en blanding af glitrende barer og tiltalende butikker. Benalmadena ligger ca. 3 km fra Torremolinos. Mellem Marbella og Torremolinos er der 45 km, og fra lufthavnen i Malaga er der 8 km.
» Bilder og kart fra Torremolinos

Benalmadena | Estepona | Fuengirola | Malaga | Marbella | Nerja | Torremolinos