Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Fuerteventura

Forside » Spanien » Fuerteventura

Fuerteventura
Fuerteventura er solen og vindenes ø, og her er der en afslappet stemning. De fleste strande er milelange og brede med fint sand. De mange sandstrande indbyder til et herligt strandliv. Det krystalklare vand giver fine muligheder for dykning, og den behagelige vind er perfekt for windsurferen. Fuerteventura passer til alle. Her er masser af sol og bademuligheder, mange forskellige sportaaktiviteter og mere rolige steder for dem, der ønsker at komme bort fra hverdagens stress. Fornøjelseslivet på Fuerteventura er forholdsvist roligt og koncentreret omkring turistområderne. Kart Fuerteventura

Puerto de Rosario, Fuerteventuras hovedstad


Corralejo
Corralejo ligger på den nordlige del af Fuerteventura og har en uforfalsket, spansk atmosfære. Byen "bevæger sig" i et roligt tempo. Uden for byen ligger måske øens bedste strande med kridhvidt sand og rigelig med plads. Der er mange aktiviteter at vælge imellem en dag på stranden: dykning, snorkling, windsurfing, surfing og sejlads er nogle af dem. I Corralejos lille havn er der flere hyggelige og gode restauranter med et varieret tilbud af bl.a. fisk, skaldyr og tapas. Forlystelseslivet i Corralejo er fokuseret på barliv. Her er barer for enhver smag, hvor man kan kan nyde alt fra jazz til rockmusik.
» Bilder og kart fra Corralejo

Costa Calma
Costa Calma (den rolige kyst) er et perfekt og velordnet feriested. Her kan man nyde livet - sole sig og bade, slappe af og tage alt i sit eget tempo. Stranden strækker sig langs hele kysten, så her er der god plads for soldyrkere. Sandet er fintkornet og gyldengult. På stranden er der flere forskellige slags vandsport at vælge imellem. Aftenerne tilbringer man på en hyggelig restaurant og nyder den stille og afslappende stemning.
» Bilder og kart fra Costa Calma

Jandia
Jandia ligger på Fuerteventuras sydligste spids og er egentlig navnet på halvøen Jandia. Jandia er en moderne ferieby med sol og hav, og der er mange gode og behagelige alternativer for ophold. Stranden er enorm - mange kilometer lang, og der er mulighed for flere forskellige slags vandsport og andre aktiviteter. Atmosfæren er rolig og afslappet, og der er et forholdsvist stille aftens- og fornøjelsesliv, som man gerne udøver og tilbringer på en hyggelig restaurant.
» Bilder og kart fra Jandia

Las Playitas
Den oprindelige del af Las Playitas er en lille, kanarisk fiskerlandsby med en rolig atmosfære. Her finder man en lille havn og nogle få restauranter samt barer. Stranden har sort vulkansand og roligt vand.
» Bilder og kart fra Las Playitas

Nuevo Horizonte
Nuevo Horizonte ligger på Fuerteventuras østkyst. Her er der et roligt og afslappet tempo med et begrænset tilbud af restauranter og butikker. Nabobyen, El Castillo, ligger et par kilometer derfra. Her er der et større tilbud af restauranter og indkøbsmuligheder. Derimod er der intet fornøjelsesliv, som er værd at tale om. Man kan sidde og nyde livet på en af de hyggelige restauranter eller tager en drink på en bar. Det er let at komme fra den ene by til den anden, da der går minibusser, og der er mulighed for at tage taxi. Vil man spadsere, tager det ca. 30 minutter at gå mellem Nuevo Horizonte og El Castillo. Den fine sandstrand ligger i El Castillo.
» Bilder og kart fra Nuevo Horizonte

Corralejo | Costa Calma | Jandia | Las Playitas | Nuevo Horizonte